Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA SNIMKA

VIDEO Ovaj gaf s vjenčanja morate pogledati: Mladoženji se narugala i sama supruga

Foto: Live Leak
23.07.2020.
u 11:16

Svećenik se nije previše obazirao, srdačno se nasmijao i nastavio s ceremonijom, no mladenka nije mogla suspregnuti smijeh.

Na popularnom servisu Live Leak objavljen je video, pretpostavljamo, iz Španjolske ili Latinske Amerike koji je u kratkom vremenu na društvenim mrežama obišao svijet. 

Video je snimljen u crkvi prilikom jednog vjenčanja gdje je potez mladoženje nasmijao i njegovu buduću suprugu. Naime, u trenutku kad je svećenik provodio obred i rukom odredio križ kao znak blagoslova, mladoženja je, očito zbog treme, pomislio da se treba rukovati.

Svećenik se nije previše obazirao, srdačno se nasmijao i nastavio s ceremonijom, no mladenka nije mogla suspregnuti smijeh.

Video pogledajte u prilogu:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:48 23.07.2020.

A da je tek bio Krstičević...

SA
samoTvoj33
21:29 23.07.2020.

Pa svećenik mu pruža ruku pa što je treba. Nego smiješno je to što se ljudi vjenčavaju u crkvi a poslije se ponašaju kao da su se samo malo šalili, da nisu mislili ozbiljno. Pa nije valjda da nas jeje Bog shvatio ozbiljno. Je, jako vas je ozbiljno shvatio, jako, jako. Za dobar brak treba poštovanje jedno prema drugome, i vrlo važno moliti se skupa, to uvijek govore dobri svećenici. Gospa kaže u Fatimi da ne postoji problem koji se ne može riješiti krunicom. Dakle krunicu u ruke i moliti za djecu, obitelj, brak. A Gospa je obećala da će nagraditi na Nebu svakoga tko je bude molio redovito. Bog vas sve blagoslovio!

PL
petar.loncar.33
07:33 24.07.2020.

Pa to je dobro ,kada ti treba nesto ti uzmes krunicu i molis i gospa ti posalje .Izvini koliko imas godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije