Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'obilježio je teritorij'

Mladenka ispričala da joj se muž na dan svadbe pomokrio po vjenčanici: 'Pa me pitao zašto se toliko uzrujavam...'

vjenčanica
Screenshot/Ebay
14.03.2022.
u 07:00

- Kad sam vidjela što radi počela sam, naravno, u nevjerici vikati "Što radiš?!", a on mi je nonšalantno odgovorio da samo 'označava svoj teritorij'... - ispričala je.

Jedna se tek udata žena na Redditu požalila kako je suprug na dan njihovog vjenčanja napravio nešto što 'ni u snu nije mogla zamisliti' - namjerno se samo nekoliko sati nakon što su se vjenčali u hotelskoj sobi pomokrio po njenoj vjenčanici...

5 razloga zašto  žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

vjenčanica
1/5

-Još me je nakon tog groznog čina i uvjeravao kako 'to nije velika stvar'... - napisala je u svom postu i dodala kako ne shvaća da to nekom može biti 'sitnica'. 

- Kad sam vidjela što radi počela sam, naravno, u nevjerici vikati "Što radiš?!", a on mi je nonšalantno odgovorio da samo 'označava svoj teritorij' i ispričao kako je to oduvijek htio učiniti jednom kad se oženi... - ispričala je. 

Znao je naravno, dodaje, i da će se ona naljutiti, no objasnio joj je kako je 'bilo vrijedno toga'...

- Još mi je objašnjavao i da se mokraća lako opere i da se ne trebam živcirati, no bila sam bijesna i zgrožena! - dodala je.

Ispričala je još i kako su im zbog toga propali i svi planovi za 'savršenu prvu bračnu noć' jer su tek vjenčani supružnici prespavali u odvojenim krevetima.

- Nije prekasno za poništenje braka, to je po meni dovoljan razlog... - napisala je jedna djevojka, a drugi su se složili.

- Pronađi taj vjenčani list i spali ga jer je to što je napravio totalno sj*****! - rekla je druga, prenosi The Sun.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:03 14.03.2022.

Bjezi od takvog🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije