Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapetljani odnosi

'Mislim da moj suprug ima aferu s mojom prijateljicom, ali ne mogu mu ništa reći jer ja isto spavam s njom'

shutterstock
14.06.2021.
u 21:29

Imali su i nekoliko puta seks u troje, ali su prestali jer je ona bila ljubomorna kada ih je vidjela zajedno.

- Uvjerena sam da se moj muž seksa s mojom prijateljicom, ali ne mogu ga optužiti da vara jer i sama spavam s njom. Ovu zajedničku prijateljicu poznajemo još iz studentskih dana. Uvijek smo bili prilično avanturistički raspoloženi što se tiče naše veze - napisala je jedna žena za The Sun.

Spavala je s njihovom prijateljicom nekoliko puta, obično nakon što su popili, ali njezin suprug je bio u redu s tim jer su u to vrijeme bili u otvorenoj vezi. Imali su i nekoliko puta seks u troje, ali su prestali jer je ona bila ljubomorna kada ih je vidjela zajedno. Sve to je prestalo kada su se vjenčali, ali ostali su dobri prijatelji.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Jedne večeri, dok je moj suprug radio kasno, prijateljica je bila kod mene i počela me masirati. Bilo je tako senzualno. Stvarno sam bila napaljena i strastveno sam odgovorila. Bilo je tako lako vratiti se na naše stare načine i tako dobro poznajemo naša tijela. Seksale smo se odmah kraj sudopera - nastavila je.

No, onda se jedne večeri vratila kući i zatekla supruga i prijateljicu na kauču. Rekli su da su gledali automobile putem interneta, ali oboje su teško disali i njegova košulja je bila otkopčana. Sada se brine da njezina tajna ljubavnica spava i s njezinim mužem. 

- Znate da je licemjerno prigovarati da vaš suprug ima spolne odnose s vašom prijateljicom kad i vi radite isto. Vaša veza nikada neće funkcionirati dok ste upetljani s njom. Seks s prijateljicom je uzbudljiv i tajan, ali kao i kod bilo kojeg ljubavnika, to se ne bi nužno pretvorilo u trajnu vezu. Prestanite se viđati s njom i radite na oživljavanju odnosa sa mužem - odgovorila joj je Deidre.

Piloti u avionu moraju jesti različite obroke: Razlog je oprez! Pogledajte zašto:

Komentara 5

PR
Pravednik69
22:42 14.06.2021.

Jel bi se mogel ja kak prištekati?

PP
Pucvala_premium.2
19:28 15.06.2021.

To su izmisljeni clanci , u najzucim engleskim novinama , tdkvr stvari guraju mozemovci pod normalno po cijelom svijetu ,a ja pisem da je to bolest i dajem pravo Orbanu koji zabranjuje guranje bolestine kroz medije

MO
montello
18:52 15.06.2021.

uzivala s i u trojcu a sada se čudiš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije