Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Drama nakon showa! Samanta pokazala kakve joj poruke šalje Jovica koji ne staje: 'Teški manijak'

Foto: RTL, Facebook
1/20
13.06.2021.
u 13:28

U inbox na Instagramu neprekidno joj šalje poruke Josip Ćiritović Jovica. Samanta na poruke ne odgovara, ali je na Facebooku podijelila sve one koje joj je poslao Jovica, koji je također bio u showu ''Ljubav je na selu''.

Sudionica showa ''Ljubav je na selu'', 25-godišnja Samanta Knežević trenutačno proživljava pravu malu dramu. Naime, u inbox na Instagramu neprekidno joj šalje poruke Josip Ćiritović Jovica. Samanta na poruke ne odgovara, ali je na Facebooku podijelila sve one koje joj je poslao Jovica, koji je također bio u showu ''Ljubav je na selu''.

Foto: Facebook/TS Auris

"Još jedan teški manijak i bolesnik koji se mene uhvatio iz prošle sezone ''Ljubavi na selu'' kad je bio s Nikolinom Cvek. Nije ni čudo da je žena pobjegla. Vidite koji je ovo bolestan manijak. Strašno je da se ovakve spodobe kreću među nama..." napisala je Samanta. 
Jovica joj je naime slao selfije, neke i bez odjeće, slike novca, a nije joj mira dao ni tekstualnim porukama. 

Foto: Facebook/TS Auris

"Ja volim biti dzetlamen i sve dat za curu ne kao neven" pisao je Josip brzinski i s mnoštvom pogrešaka i dodao: "Sviđaš mi se jako puno." 

Foto: Facebook/TS Auris

Nasmiješen je držao nekoliko novčanica u rukama, a prva koja se vidi na slici jest novčanica od 1000 kuna.

Foto: Facebook/TS Auris

"Ima se i love. Da si mi cura nebi trebala ništa radit", nije odustajao iako mu Knežević nije odgovarala. 

Foto: Facebook/TS Auris

"Mmmmm. Maco ljepotice. Jel si našla dečka ti", ispitivao je Ćiritović te joj poslao i sliku nekoliko novčanica od 50 eura i ponovno pisao: "Vide love. Dao bi sve za tebe." 

Foto: Facebook/TS Auris

U komentarima joj se javila i Renata Šapina, još jedna sudionica ove sezone showa koja je objavila fotografiju kojom je dokazala da se Jovica javlja i njoj. 

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, iza nas je 13. sezona popularnog RTL-ova showa ''Ljubav je na selu'', a u finalnoj emisiji gledatelji su ostali iznenađeni nekim ljubavnim raspletima. Bračanin Željan Arnerić, koji je ljubav tražio na imanju kod Raseme, u finalnoj emisiji priznao je da je na jednom tulumu zaiskrilo između njega i Ivane iz Sarajeva koja je bila na farmi Jurice Živodera koji je izbačen iz showa zbog tetovaže s nacističkim obilježjima. 

Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala, a nedugo nakon što su nastavili odvojenim putevima Željan se zaljubio u Samantu koja je boravila kod Nevena Landeka. Nakon finalne emisije Željan je ispričao zbog čega je pukla ljubav s Ivanom, ali i kako je započela romansa sa Samantom. Željan je vezu sa Samantom potvrdio i na društvenim mrežama, a sada je svoj odabranici posvetio lijepe riječi.  "Emotivno obogaćeni kad smo zajedno, hiperaktivni, svojeglavi, buntovni, možda ponekad i nesigurni, ali kad smo zajedno, dajemo mir jedno drugome i zato ti hvala" napisao je željan uz fotografiju sa Samantom na kojoj se vidi koliko su bliski. 
Inače, Zadranka je u ovoj sezoni popularnog RTL-ova showa privukla pozornost kad se s Nevenom ljubila u gepeku njegova automobila.

– Iz čistog mira me poljubio u gepeku, nisam se ni nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to je posebna vrsta romantike – izjavila je Samanta u emisiji. Nakon što je Nevenova "zlatna djevojka" pronašla ljubav sa Željanom, Željan se odlučio ispričati Nevenu i napisao mu je poruku na njegovu profilu na Facebooku. "Imam potrebu da ti se ispričam, nadam se da se ne ljutiš, srce ne bira, oprosti još jednom", napisao je Željan. Od Nevena je dobio sljedeći odgovor: "Nemaš se ti meni što ispričavati, nek vam je sa srećom." Željan mu je zahvalio na iskrenom odgovoru.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
13:44 13.06.2021.

Cemu cudjenje pa to i jest emisija za takve takmicare i gledatelje

Avatar Malazan
Malazan
16:18 13.06.2021.

"Vide love" 🤣🤣🤣🤣🤣

AN
AnteHrvatska
16:31 13.06.2021.

Nisi ni ti ništa pametnija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije