Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi se ne slažu

Majka podijelila pravila odgoja i zbunila mnoge: ‘Moj sin je vegan i ide spavati tek u 3 ujutro’

Tik Tok
21.02.2023.
u 12:30

U videu na TikTok-u je objasnila oni slijede 'intuitivno spavanje', tako da Alice, njezin suprug Caleb i Fern idu na spavanje kad im se prohtije, umjesto da se drže rasporeda

Jedna majka zbunila je mnoge svojim pravilima odgoja, od kojih su neka pomalo neobična. Alice, 22-godišnja mama iz Arizone, SAD, želi odgajati svog sina Ferna što je moguće prirodnije - držeći se organske, veganske prehrane i dopuštajući mu da slijedi vlastiti ciklus spavanja, piše The Sun.

Mama je nekoliko puta postala viralna zbog svog jedinstvenog stila roditeljstva. Priznaje da sinu nije odredila posebno vrijeme za spavanje, jer se po njoj to ne bi trebalo raditi, te je rekla da ga nikada ne maže kremom za sunčanje. 

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

Alice, koja je sada trudna s drugim djetetom, korisnici su nedavno upitali je li to sve još uvijek tako. U videu na TikTok-u je objasnila da jest i da oni slijede 'intuitivno spavanje', tako da Alice, njezin suprug Caleb i Fern idu na spavanje kad im se prohtije, umjesto da se drže rasporeda. Alice je u zasebnom videu objasnila da ona često ide u krevet između 21:00 i 23:00 sata i, iako pita Ferna je li spreman za spavanje, on često kaže još nije. Fern čak ostaje budan kasnije od svog oca koji obično ide spavati između ponoći i 3 sata ujutro.

@alicellanispam Reply to @xoirdxo #gentleparenting #intuitivesleep #cosleeping ♬ Collide - Heavystrike

Osim što ga uči da slijedi svoj prirodni ciklus spavanja, Alice Ferna hrani samo organskom veganskom prehranom. Majka je u jednom videu pokazala tipičnu večeru Ferna, gdje je jeo morske alge, kolače od voća, dvije kruške, smoothie, perece, sok, avokado na kruhu od kiselog tijesta, muffine i veganski čokoladni sladoled. Objasnila je da su svi preko noći postali vegani, ali da je za prelazak na organsku hranu bilo potrebno malo navikavanja.

@alicellanispam Snack day 🥰 #veganbaby ♬ Surf - Mac Miller

- Okus mi je bio odvratan, tijelo mi je bilo ovisno o prirodnim aromama, koje su jednako loše kao i umjetne. Najteže nam je bilo zamijeniti kečap - ispričala je.

Iako su Alice i Caleb savršeno zadovoljni time što su Fernu dopustili da ostane budan do kasno dok oni već spavaju, neki su ljudi u komentarima bili zabrinuti da nitko ne pazi na njega.

- Što beba radi kada vi spavate? - upitao je jedan korisnik, na što je Alice odgovorila da ne zna.

- Bojite li se ikada da će se ozlijediti ili pasti dok vas nema da ga pazite? - postavio je pitanje drugi korisnik, na što je Alice odgovorila da se ne boje.

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije