Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspekcija

Lokali u Westgateu još uvijek zatvoreni, postupak u tijeku

Westgate
Boris Ščitar/Pixsell
08.03.2010.
u 14:09

Na opće zadovoljstvo svih šopingoholičara, oko 15. ožujka trebali bi biti otvoreni lokali u Westgateu, njih 21 koje je inspekcija zatvorila netom nakon otvaranja.

Na opće zadovoljstvo svih šopingoholičara, oko 15. ožujka trebali bi biti otvoreni lokali u Westgateu, njih 21 koje je inspekcija zatvorila netom nakon otvaranja početkom veljače zbog neispunjavanja minimalnih tehničkih uvjeta.

– U tijeku je postupak ispunjavanja minimalnih tehničkih uvjeta i nadamo se da će biti okončan do 15. ožujka – objasnili su iz Westgatea.

Nevezano uz taj problem, već kako trgovački centar ne bi zjapio prazan, u Westgateu su pokrenute brojne marketinške akcije koje imaju za cilj privući što više posjetitelja, ali i kupaca. Tako se, primjerice, do Westgatea može doći besplatnom autobusnom linijom iz Zagreba, a tamo se održava i 15. jubilarni Nivea Cro A Porter od 22. do 27. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 3

AG
Agramer198
00:09 09.03.2010.

Još trgovina, joooooooš pa nije ovo dovoljno!! Srušimo katedrala i tamo jedan na 4 kata napravimo. ili zatrpajmo jarun.. zamislite koliko bi to bilo novih metara kvadratnih!! Ono mokri san za budale. A nema veze kaj postojeći trgovački centri kao npr. King Cross i Westagate zjape prazne. -.-

Avatar sebastian
sebastian
08:15 09.03.2010.

Ja neci nikada ici u taj Westgate, sta sam tamo izgubio, ali rulja voli takve stvari da malo zaboravi na osubnu jadnost, svi u kreditima !!!!???

RA
rajko
09:55 09.03.2010.

Zato i jesmo najzaduzenija zemlja u regiji.Zbog ovakvih gluposati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije