Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima u ljekarni

Liječnik otkrio koje je ulje najbolje za rast i gustoću kose: Jeftinija je i prirodna opcija

TikTok @ tonyyounmd
30.07.2021.
u 13:30

Sigurni ste u ono što nanosite na tjeme i kosu, a ne morate izdvojiti neke sulude iznose za preparat.

Anthony Youn, estetski kirurg iz Detroita, svakodnevno savjetuje i educira ljude putem TikTok platforme, a nedavno se pozabavio temom o opadanju kose i njezinoj gustoći. 

Gusta kosa nešto je o čemu mnogi maštaju, a dobra je vijest je da se može postići - i to bez puno novaca i odlazaka na neke posebne tretmane. 

Djevojka imena Audrey Victoria podijelila je video u kojem govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo da je kosa mekana, ali i gušća - ulje ružmarina.

Youn je pogledao njezin video i bez puno objašnjavanja se složio jer neka istraživanja, otkriva, potvrđuju da ulje ružmarina može biti djelotvorno kao i Rogaine - medicinski preparat za rast i gustoću kose koji ima liniju za muškarce i žene, a najpopularniji je diljem SAD-a.

Dobra stvar je da, osim što znate što točno stavljate na svoju kosu, ulje ružmarina nema visoku cijenu - možete ga nabaviti za nekih 40 kuna u ljekarni.

Kako je pokazala Audrey, ulje umasirate u tjeme i po vrhovima kose, ostavite da djeluje preko noći i ujutro isperete šamponom, prenosi The Sun.

@tonyyounmd

##duet with @audreyvictoria_ What does the science say? ##rosemaryoil ##hairloss ##hairlossremedy ##holistic

♬ dancin in the dark - xxtristanxo

U njenoj obitelji šampon se ne koristi već godinu dana. Pogledajte kako joj kosa sada izgleda

1/1
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije