Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne ljepote

Krijete li od vaših muškaraca svoje trikove za ljepotu?

uređivanje nogu
Foto: Thinkstock
09.01.2014.
u 18:00

Gotovo dvije trećine ispitanica izjasnile su se da njihove "gore polovice" ne znaju njihovu rutinu kada je riječ o održavanju ljepote.

Jedno istraživanje otkrilo je da gotovo svaka žena krije od svog muškarca neke tajne svoje ljepote jer ne žele da oni znaju da depiliraju neke određene dijelove tijela poput nausnice, prstiju na nogama, da uklanjaju tvrdu kožu s peta i sl, piše TOI.

Gotovo dvije trećine ispitanica izjasnile su se da njihove "gore polovice" ne znaju  njihovu rutinu kada je riječ o održavanju ljepote. 

>>Evo što sve žena treba imati u svojoj kozmetičkoj torbici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije