Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
česta pogreška

Kremu za lice nemojte nanositi oko očiju!

krema za lice
Foto: Thinkstock
24.01.2014.
u 18:00

Ono u čemu mnoge griješe jest to što se koriste jednom kremom za cijelu površinu lica.

Koža lica najizloženija je vanjskim utjecajima pa je stoga i najosjetljivija, što zahtijeva posebnu njegu. Kozmetologinja mr. ph. Seka Zebić pojašnjava za Zdravu kravu zašto na područje oko očiju ne bi trebalo nanositi kremu koja se svakodnevno nanosi na ostatak lica.

Zdrava i njegovana koža preduvjet je ljepote iako mnoge žene često zbog ubrzanog životnog ritma te nedostatka vremena ne pridaju tome veliku pozornost. Kako bi što dulje zadržale elastičnost kože, mnoge pomno odabiru kremu kojom će njegovati lice. Međutim, ono u čemu mnoge griješe jest to što se koriste jednom kremom za cijelu površinu lica.

– Oči i područje oko njih prilično je osjetljivo. Na području oko očiju nalazi se manje lojnih žlijezda nego na ostatku lica, a to zahtijeva i drukčiji tretman, pojašnjava kozmetologinja mr. ph. Seka Zebić.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>>Pogledajte što 'pametna krema' može napraviti vašem licu

Komentara 1

PA
pancake
19:28 24.01.2014.

da da, kupite posebnu kremu za područje oko očiju, posebnu za ruke, posebnu za stopala.... glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije