Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kreiraj s nama svoj osmijeh iz snova – TIM DENT Miličić

TIM DENT Miličić
Foto: Promo
1/5
23.10.2020.
u 08:50

Zahvaljujući naprecima u tehnologiji moguće je unaprijed vidjeti krajnji rezultat ili pak za one koji finalni rezultat žele i osjetiti, moguća je proba odabranih ljuskica, a sve prije definitivne odluke i bez brušenja zuba

Iako postoje drastične razlike između ljudskih kultura i načina na koji se izražavamo, dokazano je da izrazi lica imaju stupanj univerzalnosti koji nadilazi vrijeme i mjesto. Jeste li znali da je potrebno 43 mišića za mrštenje, ali samo 17 za osmijeh? Osmijeh je zasigurno među prvim stvarima koju primijetimo na osobi te vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom nije bila pomalo zavidna na savršenom osmijehu omiljenog lika iz filma, osobe s naslovnice ili pak slučajnog prolaznika, sa željom da i njihov osmjeh izgleda upravo tako.

Kada bi vam netko rekao da postoji mjesto gdje se želje ostvaruju, gdje sami možete kreirati izgled svoga osmjeha, biste li povjerovali? Stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić je mjesto koje daje odgovore na sva željena pitanja. Niste sigurni kako će ljuskice izgledati na Vama? Brine Vas krajnji rezultat?  Zahvaljujući naprecima u tehnologiji moguće je unaprijed vidjeti konačni rezultat i moguća je proba odabranih ljuskica, a sve bez brušenja zuba i prije same odluke želite li početi s terapijom ili ne.

dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić
Foto: Arena Hospitality Group

 „Pacijenti odlično reagiraju na ovu stomatološku simulaciju koju nudimo u našoj poliklinici. Čovjek je vizualno biće i kada se pogleda u ogledalo onda je to ta savršena vizualizacija samog sebe, pogotovo kada je osmijeh u pitanju, jednostavno ga ne skidaju s lica. U doslovno 5 minuta možete vidjeti kako bi Vam stajao Vas novi osmijeh i odobriti ga ili ne, zvuči nevjerojatno zar ne“ – dodala je dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije

Kako bi postigli biserno bijele, pravilne i zdrave zube u kratkom vremenu zna tim iskusnih stručnjaka iz poliklinike TIM DENT Miličić. Keramičke ljuskice su najlakši način postizanja vrhunske dentalne estetike.

ŠTO SU KERAMIČKE LJUSKICE?

Keramičke ljuskice stomatološki su nadomjestak, koji se postavlja na prednju površinu zdravog zuba i u potpunosti može promijeniti oblik, boju, dužinu i širinu zuba. Kao takve, odličan su izbor za sve osobe koje imaju puknuće na zubu, jedan ili više zubi tamnije nijanse, nepravilan oblik zuba, pa čak i sitne razmake među zubima ili samo žele promijeniti estetski izgled svojih zubi i prilagoditi izgled osmijeha svojem licu. Sam postupak je bezbolan i brz – potrebne su svega tri posjete liječniku dentalne medicine. Ako brinete o brušenju zuba kao kod postavljanja krunice, za to nema straha kada su ljuskice u pitanju. Za njihovo postavljanje potrebno je odstraniti do 0,5 mm zubne cakline, što znači da prirodna struktura zuba ostaje skoro netaknuta. Također vas ne mora mučiti ni briga da će konačni dojam biti umjetan ili ‘plastičan’. Staklo-keramička ljuskica je svjetlopropusna, što znači da zubu daje sjaj isti kao kada svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako bi osigurali sve etape novog osmijeha pod jednim krovom, ova zagrebačka stomatološka poliklinika ima vlastiti, najmoderniji digitalni stomatološki laboratorij. Samo kvalitetna suradnja koja znači brzu i efikasnu komunikaciju između ordinacije i dentalnog laboratorija može dati odličan rezultat. Kada je zdravlje usne šupljine u pitanju, ne dvoumite se vezano uz odlazak stomatologu, a ukoliko želite zablistati i zračiti samopouzdanjem, stručnu pomoć i savjet potražite u poliklinici TIM DENT Miličić jer uz tim stručnjaka koji će vas dočekati u prekrasnom i ugodnom ambijentu, definitivno ste u sigurnim rukama.

Foto: Arena Hospitality Group

Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJE, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije