Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako se pripremiti za produktivniju 2019. godinu

28.12.2018.
u 16:15

Osim odlične prilike da uhvatite udobne tenisice za trčanje, tajice i hoodie majicu, u adidasu shopu u Ilici 21 i dalje možete pronaći poklon za dragu osobu, jer nemojmo zaboraviti da blagdani i dalje traju.

S novom godinom dolaze i nove odluke, a sigurno jedna od najčešćih je ona koja se tiče vježbanja i zdravog života. Nakon obilatih blagdanskih sljedova u kojima još uživamo, želimo zakoračiti u nove uspjehe vitki i produktivni. A kako bismo u tim odlukama bili ustrajni treba nam outfit koji će im biti dosljedan. Zato nas u adidas shopu u Ilici 21 očekuju odlični sportski komadi koji će natjerati svakog na rekreaciju.

adidas, vodeći svjetski proizvođač sportske odjeće, obuće i urbane mode, omiljeno je mjesto za sve zaljubljenike u sport i orginalnost. U Ilici 21, najvećem adidas shopu u Hrvatskoj na tri kata svatko može pronaći za sebe orginalni outfit koji će mu biti glavna motivacija za sportsku aktivnost. Pogotovo kada traje razdoblje sezonskog sniženja tijekom kojeg kupci mogu pronaći artikle na popustu do 50%. Naime, to je prilika na koju bismo svi trebali gledati dugoročno i uložiti u kvalitetne sportske komade odjeće i obuće koje možemo koristiti u sportskim izazovima, ali i u svakodnevnom ležernom outfitu.

Osim odlične prilike da uhvatite udobne tenisice za trčanje, tajice i hoodie majicu, u adidasu shopu u Ilici 21 i dalje možete pronaći poklon za dragu osobu, jer nemojmo zaboraviti da blagdani i dalje traju. Za kupnju u minimalnom iznosu od 800,00 kuna kupljeni proizvodi zapakirani u posebnu adidas Xmas kutiju postaju idealni poklon za najdraže.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije