Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Kako produljiti vijek omiljenim komadima odjeće?

U subotu 12. 10. ne propustite u paketu Diva i Večernji list na dar deterdžent za rublje Violeta PROtect Color
10. listopada 2019. u 13:04 467 prikaza
Violeta PROtect Color
Foto: VL

Odgovor na pitanje iz naslova znaju sve dive – pravilnim pranjem njegujućim deterdžentom. Violeta je pronašla inspiraciju upravo u ženama koje se drže provjernih modnih recepata i pomno biraju boje i tkaninu svoje odjeće. Osim po smislu za modu, one su posebne i po načinu njege i održavanja odjeće, čemu posvećuju veliku pozornost.

Violeta PROtect Color blagi je deterdžent koji ima funkciju očuvanja boja i obnavljajući učinak. Posebno razvijena formulacija 2u1 kombinira snagu dvaju aktivnih sastojaka: proteina za zaglađivanje tkanina i inhibitora za prijenos boja. Proteini se vežu za vlakna tkanina i sprečavaju njihovo izvlačenje pa vaša odjeća dugo ostaje glatka kao da je tek kupljena. Inhibitori prijenosa boja djeluju kao „hvatači“  boja i ne dopuštaju prijenos tamnih na svjetlije tonove odjeće. Ovime se čuva intenzitet boja svakodnevne odjeće i ubrzava postupak pranja jer nema potrebe za odvajanjem.

Dugoročno očuvajte originalnu ljepotu svoje odjeće deterdžentom Violeta PROtect Color koji dobivate na dar u paketu Diva i Večernji list u subotu 12. listopada.

Požurite se, jer količine su ograničene!

RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima