Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička patrola

Kakav B1 u Gajeti, o čemu ja to konobaru pričam?!

'tucepi9_nnn_unu_130811'
''
14.08.2011.
u 12:00

Preporuka nije bila pogrešna, hrana je ukusna. I onda šok. Stvarno neobično. Od konobara sam zatražio račun.

Zamislite da sam u restoran Gajetu, u centru Tučepa, došao po ozbiljnoj preporuci. Rečeno mi je da se ovdje vjerojatno najbolje jede u mjestu i da je atmosfera ugodna. Janjetina, špagete s kozicama, odlične salate. Preporuka nije bila pogrešna, hrana je ukusna. I onda šok. Stvarno neobično. Od konobara sam zatražio račun. R1. Jedan obveznik PDV-a obraća se drugom obvezniku PDV-a. No, no, no.

– Šta?

– R1.

– O čemu pričaš – konobar će.

– O računu.

– Ne znam o čemu govoriš. Kakav B1.

– R1, to je R1.

– ?

Eto. Tako smo se taj divni mladić, koji je očito promašio profesiju, i moja malenkost do sita napričali. Gazda je krenuo u intervenciju. Nije mu uspjelo. Zatim je došao drugi konobar. On je bio u redu, dao mi je običan račun. Mislio sam otići, ali tada je došla, čini mi se, gazdarica. Ona mi je obećala poštom poslati traženi račun. Toplo vam preporučam da, ako ste u Tučepima, odete u restoran Ranč, gore malo više kod magistrale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije