Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad nije bila sretnija

Izgubila je posao i morala se vratiti roditeljima: "Radije sam kupila kombi pa živim u njemu i putujem Europom"

@freelance_amy
29.09.2022.
u 11:30

"Kad je udario COVID izgubila sam posao, sav prihod i stan u kojem sam živjela. Uz to, mojoj je sestri tada dijagnosticiran rak i to me jako pogodilo pa sam se morala vratiti na antidepresive"...

Zbog Covid krize u kojoj je izgubila posao, Britanka Amy Nicholson iz Kenta morala se, kaže, vratiti živjeti kod svojih roditelja, no umjesto toga j odlučila kupiti kombi i živjeti u njemu, a svoju je priču podijelila i na TikToku, na računu @freelance_amy.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9


Sada 35-godišnjakinja kaže da je bila jako potištena i depresivna što se u dobi od 33 godine vraća u roditeljski dom, no nije imala izbora jer si više nije mogla priuštiti plaćanje stanarine. Ipak, sjetila se, kaže, da joj to nije jedina opcija, te da može kupiti kombi i sama ga preurediti.
@freelance_amy How much does it cost to live full time in a van for the month? #vanlife #vanlifeuk ♬ Send Me on My Way - Rusted Root

To je i napravila, a dvije godine kasnije još uvijek u njemu živi; i nikad joj, tvrdi, nije bilo bolje jer vrijeme provodi putujući Europom.

Na TikToku Amy redovito s tisućama pratitelja dijeli svoje dogodovštine iz života kombiju MWB Sprinter s visokim krovom koji je, kaže, kupila za samo četiri tisuće funti (33.197 kn), a na takvom životu na kotačima je u dvije godine mnogo uštedjela.

@freelance_amy A little update 🤩 #vanlife #digitalnomad ♬ On Top Of The World - Imagine Dragons

- Kad je udario COVID izgubila sam posao, sav prihod i stan u kojem sam živjela. Uz to, mojoj je sestri tada dijagnosticiran rak i to me jako pogodilo pa sam se morala vratiti na antidepresive.

“Trebao mi je nekakav bijeg pa sam odlučila kupiti kombi i sama ga preurediti da zadržim svoj pozitivan razmišljanja dok je sestra bila na kemoterapiji. Svoje sam putovanje dijelila na društvenim medijima i nekako stekla gotovo 50 tisuća pratitelja u 6 mjeseci zbog čega su me pozvali i da gostujem u emisiji 'This Morning' uživo pričajući svoju priču. Sada živim u kombiju već 5 mjeseci i istražujem po Europi, a sestra je sada u remisiji. Nikad nisam bila sretnija!", ispričala je.

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije