Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjet TikTok influencerice

"Svi će primijetiti ako kupaonica nije čista, trebalo bi je temeljito čistiti bar 15 minuta tjedno"

TikTok/@imkatmay
29.09.2022.
u 07:00

Kupaonica je mjesto gdje se pripremate za dan i obavljate rutinu njege kože navečer, a ako je prljava nećete biti smireni i osjećati se dobro sa sobom, kaže.

Tiktokerica Kat May svojim je pratiteljima otkrila za koju će prostoriju u domu svi posjetitelji odmah primijetiti ako nije čista. Ona naime u svojoj seriji videa savjetuje da više pažnje i vremena nego ostatku stana posvetite kupaonici; za koju kaže da bi je tjedno trebalo čistiti barem 15 minuta.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda'

1/5

- Kada vam dolaze, kupaonica treba biti čista, to je najvažniji dio i primijetiti će ako je prljava - rekla je dodavši da većina ljudi ni neće skužiti ako je u drugim prostorijama nered.

A osim zbog drugih, Kat May savjetuje da tu prostoriju držite čistom i zbog samih sebe.

- Kupaonica je mjesto gdje se pripremate za dan i obavljate rutinu njege kože navečer, a ako je prljava nećete biti smireni i osjećati se dobro sa sobom - rekla je.

@imkatmay My mom will love this Tik Tok lol #cleanmybathroomwithme #bathroomcleaning #cleanwithme #getittogetherwithkat #howtogetyourlifetogether #gettingmylifetogether #selfimprovement #becomingthatgirl #becomingmybestself #growthmindset ♬ original sound - Kat May

Zato predlaže i da odaberete dan u tjednu kad znate da ćete imati deset do 15 minuta za njeno temeljito čišćenje.

- Postavite alarm na svom telefonu da vas podsjeti - rekla je Kat.

"Započnite uklanjanjem svega iz nje; toaletnih potrepština, ukrasa i malog namještaja, a zatim sve obrišite od prašine, usisajte pod, obrišite površine i očistite WC.

- Kad ste gotovi s čišćenjem WC-a, ostavite četku da se osuši dok brišete podove - zaključuje tiktokerica.

Odjeća vam zaudara na vlagu kada je sušite unutra? Isprobajte četiri savjeta stručnjaka da to spriječite!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije