Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoželjni suputnici

Izbjegavajte pretovarene, one s djecom i one koji su "pod gasom"

putovanje, backpackeri
Arhiva Večernjeg
29.08.2011.
u 16:57

Nepoželjni su i radoholičari koji cijelo vrijeme govore ili se laptopom guraju i na vaše sjedalo, baš kao i oni s previše prtljage kojom će vas zatrpati

Svi koji putuju javnim prijevozom i dijele prostor često se susreću s bezobzirnim putnicima. Evo kakve bi putnike valjalo izbjegavati: sve koji putuju bolesni jer biste mogli nešto "pokupiti". Nisu dobrodošli ni alkoholizirani, oni šire neugodne mirise, k tome su su često i svadljivi. Nepoželjni su i radoholičari koji cijelo vrijeme govore ili se laptopom guraju i na vaše sjedalo, baš kao i oni s previše prtljage koji će vas zatrpati vrećicama i još k tome možda tražiti da im pomognete. Izbjegavajte i one kojima se pretjerano žuri pa su i prije zaustavljanja pred vratima. Vlasnici kućnih ljubimaca i oni s malom djecom također nisu na popisu omiljenih suputnika.

Ključne riječi

Komentara 18

MI
mica1111
18:02 29.08.2011.

...nevjerojatno...živite samo za sebe,a druge mrzite,jer vam smetaju...pogotovo ove sa djecom,jer takvi koji ih imaju vam smetaju... ...djeca i psi su nepoželjni... ...kako bi se to zvalo...?

BE
Bence
18:57 29.08.2011.

Mislim ovo je tako jadan članak da to nije istina, kaj da uđem u svoj imaginaran balončić i stisnem mute. Kakva je to propagnda? pale sam na svijetu jadno jadno, preispitaj si malo misli Tanja.

B
-B-
17:31 29.08.2011.

Koja je svrha ovog članka?? Osim da uvidimo kako autorica nikad nije ni čula za emocionalnu inteligenciju, a kamoli da je posjeduje!! Zbilja je nevjerojatno što ste sve sposobni objaviti! Evo prijedloga za idući članak ove nadarene \"novinarke\" : Kako sam dobila posao u VL, novinarskim radom zasigurno ne!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije