Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Imate drvene podove? Viralni TikTok pokazuje kako s njima uštedjeti na grijanju

shutterstock
05.10.2022.
u 07:00

Praznine u parketu mogu ispuštati toplinu pa vam grijanje više košta, a ovo je jednostavan i jeftin način da se to riješi, napisala je.

Zbog većih će režija i moguće nestašice plina mnogi ove zime tražiti načine da uštede na grijanju, zbog čega je jedna žena podijelila savjet za dulje održavanje topline u domovima s drvenim podovima.

Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice - dulje će trajati!

1/8

U svom je kratkom videu pod imenom @lydsear pokazala svoj parket s prazninama između dva komada, otkrivši kako može osjetiti hladan zrak koji kroz njih prolazi.

- Praznine u parketu mogu ispuštati toplinu pa vam grijanje više košta, a ovo je jednostavan i jeftin način da se to riješi - napisala je, a u komentarima je otkrila da je pjenu kupila na Amazoni i platila ju samo 4,99 funti (oko 45 kn).

“I male promjene se računaju”, napisala je u svojoj objavi.

@lydsear Its the small changes that count! #fyp #costofliving #costoflivingcrisis #costoflivingcrisisuk #heating #energybills #liztruss ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Mnogi su u komentarima zahvalili na njezinoj ideji, ali i upozorili da blokiranje podnih dasaka može, ako u prostoriji nema ventilacije, uzrokovati plijesan.

"Podsjetila si me da ovo moram učiniti!!

- Budite oprezni ako ste u starijoj kući jer te rupe možda sprječavaju vlagu i plijesan."

"Pjenom punim samo velike, gdje baš mogu osjetiti da hladan zrak prolazi", odgovorila je autorica, a prenosi The Sun.

Očistite masnoću iz pećnice: Trebaju vam samo dva proizvoda koja sigurno imate kod kuće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije