Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša kvaliteta

Otišla na bojanje kose u salon pa požalila: Pogriješili su boju, a onda joj i počela ispadati kosa!

TikTok
04.10.2022.
u 12:30

Summer je svoju kosu opisala kao ružnu, rekavši da bi radije bila ćelava nego imala ovakvu kosu.

Svi smo barem jednom htjeli promijeniti način na koji izgledamo, a jedan od najlakših načina za to je promijeniti frizuru. Drugačija frizura i boja mogu stvarno osvježiti vaš izgled i učiniti da se osjećate bolje nego ikad, pogotovo ako to salon napravi kako treba, kako tvrdi Mirror.

Prije nego što se odvažite, možete se posavjetovati s frizerom kako biste mogli utvrditi što želite da učini kosi. I u to se uvjerila Summer Vang, na društvenim mrežama poznatija kao @summertoksoflife, nakon što je otišla srediti frizuru i kada se vratila kući, primijetila da joj je kosa počela ispadati.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11
@summertoksoflife AND THEY DIDNT EVEN GET THE COLOR RIGHT . #hairloss #hair #bleach #neveragain ♬ Oh No - Kreepa

U videu objavljenom na TikToku pokazuje kako češlja tek obojenu kosu, a zatim iščetka veliki plavi pramen s izbjeljivačem iz svoje kose dok užasnuto gleda ostatke na četki. Naime, Summer je objasnila da se nakon toga vratila u salon kako bi popravila frizuru, ali je salon samo pogoršao situaciju.

 "Uspjela sam dobiti natrag svoj novac, to je cool, to je lijepo. Rekla sam im da mi poprave boju kose jer nisam htjela da bude pola plava pola crna... Pogledajte što su učinili”, ispričala je u drugom videu.

Okrenuvši se Summer pokazala je svoju kosu koja je bila vrlo neravnomjerno obojena pa objasnila: "Nisam shvatila koliko je neravno obojena dok me netko nije fotografirao."

@summertoksoflife AND THEY DIDNT EVEN GET THE COLOR RIGHT . #hairloss #hair #bleach #neveragain ♬ Oh No - Kreepa

Summer je svoju kosu opisala kao ružnu, rekavši da bi radije bila ćelava nego imala ovakvu kosu.

Njezin prvi video brzo je postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od 9,7 milijuna pregleda, a mnogi korisnici su bili šokirani da joj je salon čak ponovno obojio kosu nakon prethodnog videa.

"Kako si uopće mogla staviti više boje na kosu kad je bila toliko oštećena?! Vidjela sam tvoj prethodni video i kosa ti je bila potpuno spržena i samo je ispadala", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Čovječe, tako mi je žao… Ja bih bila bijesna!”

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije