Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Humanitarna gala večera u hotelu Le Meridien Lav

Le Méridien Lav (1)
Foto: Le Méridien Lav
1/6
PR
Autor
PR članak
06.04.2012.
u 10:40

Svoje nastupe potvrdili su Oliver Dragojević i Dupini, Doris Dragović, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky i Marko Pecotić...

U svojih 5 godina postojanja Le Méridien Lav podupirao je brojne humanitarne organizacije i projekte, stoga je svoju obljetnicu odlučio proslaviti zajedno s UNICEFOM na način da pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Hotel Le Méridien Lav i UNICEF organiziraju humanitarnu gala večeru pod nazivom “Mojih pet za tvoje tri” u dvorani Grand Dalmacija u utorak, 17. travnja 2012. godine, s početkom u 20 sati.

Svoje nastupe potvrdili su Oliver Dragojević i Dupini, Doris Dragović, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky i Marko Pecotić te svoje sudjelovanje UNICEFOVI AMBASADORI DOBRE VOLJE, Zlatan Stipišić Gibonni i Slaven Bilić.

Ovu svečanost vodit će Duško Ćurlić, a predviđena je i humanitarna aukcija osobnih predmeta javnih osoba, kao i doniranih umjetničkih djela. Goste očekuje i raskošan švedski stol s ponudom vrhunskih kulinarskih delicija.

Sva sredstva prikupljena od ulaznica te aukcijom tijekom večeri bit će uplaćena UNICEFU za projekt “Prve tri su još važnije!”, čiji je cilj osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

Kako u Splitu već godinama nije organiziran sličan humanitarni događaj uz podršku ovolikog broja poznatih izvođača, očekuje se velik broj gostiju, stoga je za ovu svečanu večeru predviđen ograničen broj mjesta pa s rezervacijama valja požuriti.

Rezervacije se mogu izvršiti e-mailom na:reservations-split@lemeridien.com ili putem telefona: 021 500 500.

Podržimo svi ovu akciju kupnjom mjesta za stolom i učinimo dobro djelo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?