Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodna situacija

Golišavu fotografiju zabunom poslala roditeljima umjesto mužu: 'Mislim da to nismo trebali vidjeti...'

Instagram/ @stephclairesmith
18.10.2022.
u 10:15

Da bi stvar bila još gora, nije mogla poništiti slanje poruke jer su njezini roditelji imali uključene postavke automatskog preuzimanja fotografija

Fitness influencerica Steph Claire Smith, napravila je vrlo neugodan gaf kada je greškom svoju golišavu fotografiju poslala na tri pogrešne adrese, i to na onu roditelja i poslovnog partnera.

Namjeravala je intimnu fotografiju poslati svome suprugu Joshu, no zabunila se. Da bi stvar bila još gora, njezini roditelji imali su uključene postavke automatskog preuzimanja fotografija, što znači da su sve fotografije koje su primili bile odmah spremljene, tako da Steph nije mogla jednostavno poništiti slanje poruke, piše Daily Mail.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Mislim da to nismo trebali vidjeti - glasila je kratka poruka njezine mame. 

Stephinim roditeljima nije prvi put da saznaju detalje iz seksualnog života njihove kćeri. Naime, nedavno je njezin 30-dnevni seksualni izazov sa suprugom Joshom, dospio na naslovnice britanskih medija. Otkrila je kako su ona i suprug odradili izazov u kojemu su morali biti intimni svaki dan tijekom mjesec dana. U svom podcastu KICPOD priznala je suvoditeljici Lauri da joj je to bilo teško i da joj se ponekad stvarno nije dalo, no da ih je na koncu izazov zbližio. 

U drugoj epizodi Laura je pitala Josha i Steph što njihovi roditelji misle o situaciji nakon što je dospjela u vijesti. Josh je otkrio da je bio ponižen kada je njezina mama to spomenula, no Steph je priznala da nije osjećala sram i da joj je to sve bilo samo smiješno. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije