Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji prijatelji

Gola i trudna Alessandra Ambrosio nosi samo nakit

aa
Mart & Mercus
23.04.2012.
u 13:50

Victorijin anđeo i uspješan model Alessandra Ambrosio uskoro bi trebala roditi svoje drugo dijete, a iskorištava svaku priliku da pokaže kako i u trudnoći izgleda besprijekorno

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio, koja će uskoro roditi svoje drugo dijete (nedavno je otkrila da očekuje sina), odlučila je iskoristiti svaki trenutak svoje trudnoće.

Tako je na svojoj Facebook-stranici objavila sliku koju potpisuje fotografski dvojac Mert & Marcus, a čini se da je riječ o reklami za brazilski nakit Vivara.

Alessandra je pozirala potpuno gola, osim što je krasi doista impresivna kolekcija nakita, a crno-bijela fotografija podsjeća nas na slavnu naslovnicu Vanity Faira iz 1991. s Demi Moore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije