Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas

Dubinski očistite perilicu suđa: Potreban vam je samo jedan proizvod i nekoliko minuta

shutterstock
15.12.2020.
u 07:00

Sve što trebate napraviti jest staviti jednu čašu octa u perilicu suđa i pustiti da se sama očisti

Perilica suđa radi svakodnevno, ali često zaboravimo očistiti njezine dijelove i unutrašnjost. Čišćenje perilice suđa jednostavan je posao, a jedna majka otkrila je kako to napraviti uz pomoć samo jednog proizvoda – bijelog octa.

@mama_mila_

TSYM for 100K guys ❤️ here’s the simple way to get cleaner dishes ✨ ##cleaningtips ##cleantok ##kitchenhacks ##cleaningtiktok

♬ All I Need - Slushii

Majka, koja je na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, podijelila je video u kojem objašnjava kako dubinski očistiti perilicu suđa te oduševila mnoge.

Prvo što trebate jest odstraniti filter te ga staviti da se namače u smjesi vode i deterdženta za pranje suđa. Zatim jednu čašu napunite bijelim octom te je stavite na gornju ladicu vaše perilice. Upalite na vruće pranje te nakon završetka pustite da se osuši na zraku.

Soda bikarbona može učiniti čuda no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kana
18:33 15.12.2020.

Stavit u čašu, svašta,...kako isprat perilicu, s octom u čaši, ...ima li ta upoće stroj za posuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije