Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doživite Jadran kao nikad prije u ACI marinama diljem obale

Doživite Jadran kao nikad prije u ACI marinama diljem obale
23.07.2021.
u 09:01

Samo su čari nautičkog turizma ostale netaknute izazovima svakodnevice

Nakon brojnih izazova i iskušenja, ljetni dani napokon omogućuju opuštanje i uživanje u plovidbi morskim prostranstvima i otkrivanje ljepota Jadrana. Vrijeme je silno željenoga razdoblja godišnjih odmora za koje su mnogi već isplanirali svoje putovanje iz snova. I dok s velikim optimizmom svjedočimo polaganom, i još uvijek opreznom, povratku turizma, jedna njegova grana je nepokolebljiva te se, umjesto laganog zagrijavanja, sprema za uzlet. Riječ je, naravno, o nautičkom turizmu koji se kroz prethodne dvije godine pokazao najotpornijim, najsigurnijim, ali i najviše obećavajućim oblikom turizma u kojemu su ACI marine postale sinonim za istovremeno bajkovit i siguran odmor.

ACI marina Vrboska
Foto: Petar Fabijan

Tajna je možda u moru…
Za potpuno otkrivanje tajni i ljepota ovog oblika odmora, nužno je otisnuti se na more i odgovori se vrlo brzo nametnu sami po sebi. Osim što morska sol, sunčeve zrake i povjetarac u kosi okrjepljuju i pomlađuju tijelo i um, plovidba kroz najčarobnije kutke našeg predivnog Jadrana savršen je bijeg od vanjskog svijeta i svih izazova svakodnevice. Upravo ta izolacija u malom komadiću raja samo s obitelji ili najužim krugom prijatelja i jest ono što jedrenje istovremeno čini najugodnijim i najsigurnijim načinom za odmor duše i tijela. 

ACI marina Pula
Foto: Petar Fabijan

Kako bi odmor bio za još jednu stepenicu opušteniji, ACI je mislio i na najsitnije detalje vaše sigurnosti. Predanim sudjelovanjem u projektu Safe Stay in Croatia, ACI je osigurao sve potrebne uvjete za zaštitu zdravlja svakoga gosta, kako na moru, tako i tijekom boravka u marinama. 

…a možda je u mirnoj luci
Zahvaljujući svojoj mreži marina koja se prostire diljem jadranske obale, od Umaga do Dubrovnika na krajnjem jugu, ACI omogućuje da svaki nautičar, u potpuno sigurnom okruženju, iskusi sve ljepote hrvatskog Jadrana kao nikada prije. Kako i dolikuje najvećem lancu marina na Mediteranu, ACI je predvodnik u svim ključnim standardima, a posebno kada je riječ o komforu i sigurnosti. Stoga je u ACI marinama procijepljeno više od 70 posto zaposlenika te se u svim marinama svakodnevno provode sve preporučene mjere zaštite, uz poštivanje svih higijenskih i zdravstvenih standarda, kako bi se gostima omogućio bezbrižan boravak. Uz to, rezervacija i plaćanje veza mogući su bez ikakvog socijalnog kontakta, putem mobilne aplikacije ACI Mobile App.

ACI marina Trogir
Foto: Davor Žunić

Ovi visoki standardi su prepoznati i u pandemijskoj 2020. godini, kada je ACI ostvario izuzetne rezultate, unatoč izrazito zahtjevnim okolnostima, te je u konačnici ostvareno čak 90 posto rezultata iz rekordne 2019. godine. Predanost svakom gostu, odgovornost i inovativnost te sigurnost i komfor u ACI marinama ove su godine podignuti na još veću razinu, zbog čega svaka ACI marina diljem obale s optimizmom dočekuje svoje vjerne goste nautičare.

ACI marina Slano
Foto: Davor Žunić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije