Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar provod na moru

Dobar provod na Jadranu: Festivali koje još stignete posjetiti

Zrće, party, zabava portal (1)
Filip Brala/PIXSELL
23.07.2013.
u 11:48

Na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule od 29. kolovoza do 2. rujna održat će se i Outlook festival

Časopis Forbes Terraneo je proglasio jednim od najboljih festivala u Europi. Ovogodišnje izdanje festivala održava se od 7. do 9. kolovoza na staroj lokaciji u Vojarni bribirski knezovi u Šibeniku. Među izvođačima koji će nastupiti su The Prodigy, shoegazeri My Bloody Valentine, hip-hoperica Azealia Banks, kultni Wu- Tang Clan, post- punk pioniri Gang of Four...

Na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule od 29. kolovoza do 2. rujna održat će se i Outlook festival. U svom šestom izdanju ovaj festival nudi neke od najboljih svjetskih dub, hip-hop, drum 'n' bass, dubstep i drugih izvođača srodnih žanrova te DJ-eva. Nastupit će Yasiin Bey (Mos Def), Talib Kweli, Anthony B, Jay Electronica, The Pharcyde, Goldie i brojni drugi.

Kraj festivalske sezone na obali obilježit će dva festivala u Istri. Na Dimensions Festivalu, festivalu elektronske muzike od 5. do 9. rujna na već klasičnoj lokaciji- tvrđavi Punta Christo kraj Pule nastupit će Gilles Peterson, Theo Parrish, Moodymann, Derrick May, Dave Clarke i mnogi drugi. Festival Unknown zatvorit će sezonu, a održat će se u Rovinju od 10. do 14. rujna. Nastupit će noviji indie –rock sastavi poput The Horrors i Django Django, zatim britanska pjevačica Jessie Ware, elektronski duo Disclosure, Four Tet, SBTRKT, Henrik Schwarz , Moderat i drugi.

>> Preko 60 izvođača na Ultra Europe Festivalu 

>> Počeo Garden festival: Atraktivne djevojke okupirale Tisno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije