Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Dođite u adidas shop i isprobajte adidas SOLARBOOST na drugačiji način!

Kako biste isprobali i sami se uvjerili u njezine performanse i funkcionalnosti za sve ljubitelje trčanja i one koji će tek to postati adidas je pripremio jednu posebnu aktivaciju koja traje od 17.5. do 27.5.
21. svibnja 2018. u 16:47 4977 prikaza
adidas SOLARBOOST
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Na trkačke staze stigla je nova adidasova tenisica pod nazivom SOLARBOOST, tenisica koja pruža sve što je potrebno trkačima kako bi postigli najbolje rezultate – udobnost izdržljivost i savršenu funkcionalnost. Inspiriran NASA-inim inženjerstvom SOLARBOOST je kreiran za visoke performanse kojima doprinosi lagani dizajn koji je stvoren pomoću najboljih adidasovih inovacija. S Fiber Placement tehnologijom koja sadrži Parley materijal, odnosno materijal napravljen od reciklirane plastike, svaki je milimetar tenisice precizno povezan i konstruiran. Rezultati su vrhunska udobnost, prilagodba stopalu korisnika te podrška laganog dizajna zbog kojeg se trkači mogu pouzdano kretati raznim brzinama i na svim udaljenostima.

adidas SOLARBOOST | Autor : PROMO Foto: PROMO

Kako biste isprobali i sami se uvjerili u njezine performanse i funkcionalnosti za sve ljubitelje trčanja i one koji će tek to postati adidas je pripremio jednu posebnu aktivaciju koja traje od 17.5. do 27.5.

Iskusni treneri iz popularnih adidas runnersa svakim radnim danom od 17-19h bit će u adidas shopu u Ilici 21 gdje će vas informirati o svemu što vas zanima o novim SOLARBOOST tenisicama te odgovoriti na sva pitanja koja imate vezana uz trčanje, ali i mogućnostima učlanjivanja u njihovu trkačku zajednicu. Nove SOLARBOOST tenisice moći ćete isprobati na traci za trčanje koja će biti obogaćena audio i vizualnim elementima koji će vam dočarati kako je trčati u novim SOLARBOOST tenisicama ujutro s prvim zrakama sunca.

Priliku da isprobate tenisice i sudjelujete u kreativnom natječaju imat ćete tijekom vikenda 19.-20.5. i 26.-27.5. od 12 do 18 sati kada vas u adidas trgovinama širom Hrvatske očekuje stručno prodajno osoblje i hostese. Nakon što ste isprobali i testirali tenisice možete ispuniti upitnik u kojem ocjenjujete kvalitetu vašeg doživljaja čime sudjelujete u kreativnom natječaju. Kapetani adidas Runnersa odabrat će najkreativniji odgovor na jedno od pitanja čime pobjednik osvaja adidasov outfit za trening i sat joge – idealnu kombinaciju za umirivanje i povrat energije nakon trčanja.

adidas SOLARBOOST | Autor : PROMO Foto: PROMO

Lokacije adidas trgovina u kojima se tijekom vikenda 19. i 20. te 26. i 27. svibnja odvija aktivacija u periodu od 12-18h su:

Zagreb – adidas shop Ilica 21, Arena centar (Ulica Vice Vukova 6), Avenue Mall (Avenija Dubrovnik 16)

Zadar – Supernova (Ulica akcije Maslenica 1),

Split – Mall of Split (Ulica Josipa Jovića 93), CC ONE (Vukovarska 207)

Osijek – TC Portanova (Svilajska 31a)

Dodatno, u Zadru, u City Galleriji (Murvička 1), aktivacija se odvija 18.i19. te 25.i26. svibnja u periodu od 12-18.

adidas runnersi očekuju vas svakim radnim danom od 17.-24.svibnja u adidas shopu u Ilici 21 u periodu od 17h-19h.

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas