Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a onda ju još izvrijeđao

Djevojka se požalila: "Dečko me nakon spoja umjesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus"

Shuttershock
20.12.2022.
u 16:30

Očekivala je, kaže, da će on barem kasnije shvatiti svoju pogrešku, no još joj je rekao da je 'previše potrebita' i 'preovisna o njemu'.

Jedna je žena na Redditu ispričala kako ju je prije par dana dečko s kojim je izašla nakon spoja umjesto kući odveo do autobusne stanice i tamo ostavio da sama po snijegu čeka bus za doma.

I premda je, kaže, očekivala da će barem kasnije shvatiti svoju pogrešku i ispričati se, još joj je prigovorio da je 'previše potrebita' i 'preovisna o njemu...'

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9

U SMS porukama koje je s njim izmijenila i kasnije podijelila u svom postu vidi se kako mu piše da to 'nikako nije bilo lijepo od njega', na što on odgovara da mu je cimeru bilo loše i da je hitno trebao vožnju do Hitne. Ipak, na kraju svoje poruke dodaje i: "Nisam znao da si tako j***no potrebita..."

"Nadam se da ti je cimer dobro, no mislim da si se trebao pobrinuti da nakon spoja imam siguran prijevoz kući, pogotovo jer je bilo mračno i hladno i vani je padao snijeg", odgovara mu ona, no on joj na to kaže da 'pravi dramu bez razloga', te da 'nije ni trebala očekivati da će je odvesti kući jer nije smatrao njihov spoj ozbiljnim'.

Nakon što je na Redditu objavila snimke zaslona s porukama koje je s dečkom izmijenila, većina se ljudi u komentarima složila da ne bi trebala ni biti s nekim takvim.

- Blokiraj ga i više nemoj razgovarati s njim, očito te niti malo ne cijeni - napisao je jedan korisnik.

"Bježite i ne osvrćite se!", poručio joj je drugi.

"Ovo je bilo ružno i čitati. Koliko god njegov potez bio užasan, dobro je da te nije odvezao kući jer sada znaš s kim imaš posla", napisao je treći, a prenio Mirror.

Božićna bajka! Ova kuća ima čak 50 000 božićnih lampica i svi su dobrodošli posjetiti je

Ključne riječi

Komentara 3

NT
No_trouble
14:07 21.12.2022.

!Nije znao da je toliko potrebita." Potrebita. Oj prijevode!

MO
montello
11:33 21.12.2022.

Da te voli odveo bi te otkantat ga sta prije.

BE
Berri
20:00 20.12.2022.

Događa se! Benzin je skup i s benzinom treba racionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije