Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala mnoge

Djevojka ispričala: 'Privremeno sam oslijepila zbog jedne tetovaže, ali ne planiram stati'

TikTok
16.03.2022.
u 10:30

Potrošila je više od 75 tisuća kuna kako bi se riješila trajnih ožiljaka od neuspješne tetovaže

Tilly Whitfeld (22) pokušala je napraviti umjetne pjege akupunkturnim tretmanom kod kuće, koristeći smeđu tintu za tetoviranje koju je kupila na eBayu. Međutim, ostala je s teškim opeklinama zbog tinte koja je sadržavala visoke razine olova te privremeno ostala slijepa. Influencerica je od tada potrošila više od 75 tisuća kuna kako bi pronašla rješenje, ali i dalje joj ostaju trajni ožiljci na obrazima.

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete:

1/7

Pokazujući rezultate njenog laserskog uklanjanja tetovaža na društvenim mrežama, kako prenosi Mirror, objasnila je: "Potpuno sam u modricama i posvuda ima krvavih plikova. Nemoj tetovirati lice, nemoj ništa raditi svom licu".

@tillywhitfeld #lasertattooremoval #freckles #freckletattoo ♬ Material Girl - Madonna

Unatoč oštrom upozorenju zvijezde, nedavno je podijelila video u kojem se podvrgava još jednom zahvatu. Naime, na TikToku je objavila da je tetovirala usne, što je uobičajeno poznato kao postupak 'rumenila za usne'. To se sastoji od taloženja pigmenata u usne pomoću malih iglica kako biste im dodali boju. Obično traje između dvije do tri godine, a posljednjih je godina postao popularniji.

@tillywhitfeld #lipblushtattoo #lips #liptattoo ♬ emo girl - Machine Gun Kelly & WILLOW

Video, koji je prikupio nevjerojatnih 150 tisuća pregleda u manje od 24 sata, potaknuo je raspravu među korisnicima.  "Ozbiljno to radiš nakon neuspješne tetovaže pjegica? , napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "To je tvoj izbor, ali mislim da si prekrasna takva kakva jesi. Molim te, budi ljubazna prema sebi".

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije