Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privucite djevojku

Dečki, ako nemate sreće u ljubavi, odjenite se u ljubičasto!

morgan freeman (1)
PA/PIXSELL
17.10.2012.
u 15:39

Najmanje četvrtina žena nezadovoljna je partnerovim odabirom odjeće, a još toliko ih misli da ima mjesta za poboljšanje modnog ukusa

Svaka treća žena izaći će s partnerom koji ju je pozvao van – nosi li ljubičastu košulju, pokazalo je nedavno istraživanje na 2000 ispitanika. Njime su istraživači pokušali odgonetnuti koja je uloga odjeće u zavođenju i percipiranju suprotnog spola.

Što je ženama najprihvatljivije?

Isto tako, više od četvrtine njih odbilo je izlazak s osobom koja je po njihovu mišljenju neukusno odjevena, a nevjerojatnih 60 posto izjavilo je da je odjeća ključna kad odlučuju o nastavku zajedničkog druženja. Ostali "ključni faktori" su i frizura (17 posto) i cipele (devet posto), piše Medical Daily

Osim poželjne ljubičaste košulje (36 posto), tamne hlače i majica ili dolčevita najprihvatljivije su za 32 posto ispitanica, a klasična bijela košulja je na trećem mjestu sa 13 posto glasova. Dečki u plavom ili ružičastom imaju vrlo male šanse da nagovore ženu na izlazak.

Ipak, ako muškarci i prođu prvi test, najmanje četvrtina žena i dalje će biti nezadovoljna partnerovim odabirom odjeće, a još toliko ih misli da imaju mjesta za poboljšanje modnog izričaja.

Da su muškarci drugi svijet, govori i podatak da je tek 14 posto muškaraca odbilo izaći s neukusno odjevenom djevojkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije