Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažna poruka

'Debela bedra su IN'! Objavljuje svoje fotografije bez fotošopiranja i postala je hit

Blogerica Kenzie Brenna
Foto: Instagram
02.06.2017.
u 08:29

"Tvoji postovi su divni i ti si divna i lijepa", tek je jedan od mnogih pozitivnih komentara na njenom profilu na Instagramu

Blogerica Kenzie Brenna iz Toronta, na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije svog tijela, ali i tijela drugih žena bez fotošopiranja i uljepšavanja stvarne slike.

I dok mnoge žene na Instagramu traže savršene kadrove, namještaju se u različitim pozama i kutovima kako bi im profil izgledao ljepši, figura što vitkija i atraktivnija, Brenna ima drukčiji pristup. 

Volimo svoja tijela onakvima kakva jesu, poruka je koju kroz fotografije šalje drugima. Navodi kako su nam drugi nametnuli da je neprivlačno imati debela, celulitna bedra, ali ona ohrabruje sve žene da budu ono što jesu i prihvate da smo svi različiti. 

Uz hashtag #mermaidtights prikazuje svoja bedra s celulitom, ali i mlohav trbuh i ostale dijelove svog tijela koje inače mnoge žene skrivaju upravo jer se ne uklapaju u nametnutu sliku ljepote. 

"Tvoji postovi su divni i ti si divna i lijepa", tek je jedan od mnogih pozitivnih komentara na njenom profilu na Instagramu.

 

 

I was absolutely NOT feeling my body when I looked at it this morning. I was feeling 100% fine prior, in fact I felt really good 😍 I jammed out to some Bob Marley (bless up 🙏), had a coffee, read, just chill as fuq morning. Then when I looked in the mirror it seemed to all change. How can you go from feeling great to so low in seconds? How can I do ALL of this work on myself and still be upset with my image. I remind myself, through these words, that I'm NOT upset with myself over 50% of my time. That's HUGE. That means I'm mostly happy with myself, I need to give myself credit. And like I said in my last YouTube video, I need to be PATIENT. 💓💓💓💓💓💓💓💓💓 SELF 👏 ESTEEM 👏 IS 👏 FLUID 👏 It can change from hour to hour, day by day. Knowing this gives me the power that I won't be stuck in this feeling! I've survived all these bad feelings and years of hating myself, one bad moment in the mirror WONT DEFINE ME OR MY DAY! It's just a bad moment! And cellulite? That old thing? Normal, natural, most cis women have it because we are genetically predisposed to it! 🤗💫💞 C E L L U L I T E 👏 I S 👏 N O R M A L! ITS N O R M A L. 👉 AND EVEN IF ITS NOT, BODY ABNORMALITIES DONT MAKE YOU LESS OF A DOPE COOL ASS RAD BEAUTIFUL FUCKING H U M A N. 👈 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 Okay; so I'm slightly projecting and speaking to myself lol. But y'all feel me?! Mirror work is called work for a reason 🌊🌪 Keep going. Keep working. Keep loving. It's so so worth it 💞 #loveyourself #knowyourworth #cellulitesaturday #cellyonfleek #asperusual #beyourownkindofbeautiful

A post shared by K E N Z I E ⚡️ B R E N N A (@omgkenzieee) on

 

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
11:41 03.06.2017.

vidim fotku mobitela u prvom planu i nijednu ilustraciju članka......

Avatar 123456
123456
09:58 02.06.2017.

Ljuečnici vele kak je debljina opasna za zdravlje, a ova ga prečera u svakom smislu. Curo, hajd liječniku - u pitanju je i fizika i psiha!

Avatar alien79
alien79
09:32 02.06.2017.

Kakva je ovo nakupina jogurta i želea u jednom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije