Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAGRAM EKSPLODIRAO

Poznate manekenke na Instagramu počele 'rat grudima'

Blac Chyna i Amber Rose
Foto: Instagram
1/2
25.05.2017.
u 12:10

- Zaboravio sam da sam na Instagramu. Na trenutak sam pomislio da gledam striptiz uživo - duhovito je napisao jedan korisnik Instagrama.

One su poznate manekenke, ali i najbolje prijateljice. Ovog tjedna su na društvenim mrežama počele pravi "rat grudima". Blac Chyna (29) i Amber Rose (33) na Instagramu su postavile kratke filmove na kojima obje pokazuju svoje velike grudi u uskim grudnjacima. Naravno, fanovi su su odobravanjem komentirali ovaj "rat".

– Zaboravio sam da sam na Instagramu. Na trenutak sam pomislio da gledam striptiz uživo – duhovito je napisao jedan korisnik Instagrama.

Inače, Blac Chynu na Instagramu prati 12,5 milijuna, a Amber Rose čak 15 milijuna ljudi. Sama Amber je nedavno odgovorila na napade medija zbog njezinih slobodnijih fotografija na društvenim mrežama.

– Odgajajte sami svoju djecu! Prestanite dopuštati da poznate osobe utječu na njih. Ja nisam uzor vašoj djeci. Svome djetetu (čak ni tinejdžeru) ne bih dopustila da prati 33-godišnju ženu na Instagramu – rekla je Amber koja je majka 4-godišnjeg Sebastiana, sina kojeg je dobila u vezi s bivšim suprugom, reperom Wizom Khalifom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije