Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brijaći aparat

Brijanje u stilu Jamesa Bonda je dobro, ali nema do finoće britvice

\'Podravina-bilogora, 14.1.2011. Daruvar Dok je nekada brijao i cetiri brade dnevno, danas ih je jedva toliko mjesecno Michael Palijan / VLM\'
Michael Palijan/VLM
07.03.2011.
u 08:06

Brijaći aparat nije proizvod koji često kupujte, a kada odlučite uložiti u njega, onda želite da vas dobro služi barem pet, ako ne i više godina

Brijaći aparat nije proizvod koji često kupujte, a kada odlučite uložiti u njega, onda želite da vas dobro služi barem pet, ako ne i više godina. Suradnici portala usporedi.hr testirali su najbolji model iz Philipsa koji stoji više od 3000 kuna. 3D aparat koji je namijenjen, kažu, ljubiteljima Jamesa Bonda, po njihovoj se ocjeni GyroFlex 3D prilagođava licu, ima precizan trimer, opciju brzog punjenja, baterija "drži" 1 sat. Prednost mu je suha i mokra uporaba te mogućnost čišćenja vodom. Ima čak 2 stalka, a jamstvo je 2 godine. Dizajn i kvaliteta aparata su besprijekorni. Metalni okvir daje određenu težinu brijaču, a ergonomski gumirana pozadina ostavlja vrlo ugodan osjećaj u ruci. 

Cijena za tako ekskluzivni proizvod, kvalitetu i opremu, kažu, ne doima se visokom. No, i ovakvoj superspravici dečki su našli manu jer, pišu, neće zamijeniti brijanje žiletom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije