Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Bivša kozmetičarka, koja je godinama depilirala žene, tvrdi da postoji pet različitih oblika vagina

U poslu kozmetičarke se, kaže Britanka Mel, s godinama naučila prepoznati različite tipove ženskih intimnih dijelova.
16. rujna 2021. u 16:30 4 komentara 33685 prikaza
Foto: Shutterstock

Bivša kozmetičarka koja je u salonu klijenticama najčešće depilirala intimnu zonu kaže da taj dio ženskog tijela najčešće nije 'dotjeran' kako mnogi možda pretpostavljaju, a ako se gleda 'cijelo područje' oko vagine, u svom je poslu s godinama naučila prepoznati pet različitih tipova vagina - evo kako ih je nazvala i po čemu se razlikuju:

Oblik zavjese

To je po meni savršeni oblik i većini se sviđa baš kao što će vam se izvana svidjeti i kuća s lijepim zastorima, rekla je Britanka Mel.

Naomi Campbell (51) skinula se u toples i legla na zidić: 'Pa ona je savršena'

1 / 8

'Gospođa Barbie'

Iako, kaže Mel, mnogi misle da su ženama male ili unutarnje usne potpuno uvučene i da se ne vide od velikih stidnih usana, to je zapravo rijetkost. Taj oblik vagine kojoj su male usne skrivene bivša kozmetičarka naziva 'Gospođa Barbie'.

'Gospođa Tulipan'

Drugi je uobičajeni oblik kojem je često svjedočila nazvala, kaže Mel, 'Gospođa Tulipan', gdje su male usne nalik na tulipan koji će uskoro procvjetati.

'Potkova'

Žene s ovim tipom vagine imaju, kaže, otvor vagine koji na vrhu izgleda šire, što znači da su male stidne usne blago otkrivene i mogu se vidjeti, a velike se usne zatvaraju pri dnu, nalik na oblik potkove.

'Princes krafne'

Ovaj je oblik sličan 'Barbie', ali s usnama koje stoje niže i malo izbočenim okolnim područjem, a malim stidnim usnama uvučenim između velikih, objasnila je za portal Elite

Tetovirao 90 posto tijela i ne planira stati!

Superiorniji od drugih Znate li koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najpametniji, a koji najbogatiji? Zbunjena zbog nalaza 'Izvadila sam krv i javili su mi kako nalaz pokazuje da sam trudna iako se godinu dana nisam seksala' Jeste li među njima? Provjerite imate li fotografsko pamćenje: Kažu da samo jedan posto stanovništva može riješiti ovaj test
Drugačije izdanje
Aleksandar Stanković 'Nedjeljom u 2' vodi iz svog doma: U zadnji tren sam saznao da imam koronu
Gorenje
Održavanje rublja
Mirisali su majice ispitanika nakon sat vremena intenzivnog treninga: Majice zapečatili u plastične vrećice kako miris ne bi isplahnuo
 • Cermy007:

  kako to nasi normalno zovu? pic.a

 • Avatar zea
  zea:

  Kako u originalnom tekstu, tako i u prijevodu se ne koristi ispravan pojam. Vagina (lat. i engl.) ili rodnica (hrv.) je ona cijev kroz koju se dijete rodi, i u koju penetrira znate već kaj tijekom spolnog odnosa. Onaj dio ... prikaži još!o vidljiv izvana se hrvatski zove stidnica, latinski i engleski vulva. Vaginu vidi ginekolog pomoću instrumenta (spekulum) i (možda) dijete tijekom poroda ako otvori oči. Vaginu ne vidi kozmetičarka, nit itko drugi. Ona prosta riječ na 'pi' i njezine izvedenice u slavenskim jezicima se vjerojatno odnosi (osim na karakternu osobinu) i na stidnicu i na rodnicu.

 • Ivan_K:

  kako loš/slab prijevod koji niš ne objašnjava i pol opisnog konteksta izostavlja, da znam da je teško prevodit neke idiome i sintagme stranog jezika.... za one koji znaju eng. -najbolje da otvorite taj stari originalan članak (link je u tekstu), ... prikaži još! ima i grafički prikaz :)