Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Barbie, tulipan, potkova...'

Bivša kozmetičarka, koja je godinama depilirala žene, tvrdi da postoji pet različitih oblika vagina

Shutterstock
16.09.2021.
u 16:30

U poslu kozmetičarke se, kaže Britanka Mel, s godinama naučila prepoznati različite tipove ženskih intimnih dijelova.

Bivša kozmetičarka koja je u salonu klijenticama najčešće depilirala intimnu zonu kaže da taj dio ženskog tijela najčešće nije 'dotjeran' kako mnogi možda pretpostavljaju, a ako se gleda 'cijelo područje' oko vagine, u svom je poslu s godinama naučila prepoznati pet različitih tipova vagina - evo kako ih je nazvala i po čemu se razlikuju:

Oblik zavjese

To je po meni savršeni oblik i većini se sviđa baš kao što će vam se izvana svidjeti i kuća s lijepim zastorima, rekla je Britanka Mel.

Naomi Campbell (51) skinula se u toples i legla na zidić: 'Pa ona je savršena'

1/8

'Gospođa Barbie'

Iako, kaže Mel, mnogi misle da su ženama male ili unutarnje usne potpuno uvučene i da se ne vide od velikih stidnih usana, to je zapravo rijetkost. Taj oblik vagine kojoj su male usne skrivene bivša kozmetičarka naziva 'Gospođa Barbie'.

'Gospođa Tulipan'

Drugi je uobičajeni oblik kojem je često svjedočila nazvala, kaže Mel, 'Gospođa Tulipan', gdje su male usne nalik na tulipan koji će uskoro procvjetati.

'Potkova'

Žene s ovim tipom vagine imaju, kaže, otvor vagine koji na vrhu izgleda šire, što znači da su male stidne usne blago otkrivene i mogu se vidjeti, a velike se usne zatvaraju pri dnu, nalik na oblik potkove.

'Princes krafne'

Ovaj je oblik sličan 'Barbie', ali s usnama koje stoje niže i malo izbočenim okolnim područjem, a malim stidnim usnama uvučenim između velikih, objasnila je za portal Elite

Tetovirao 90 posto tijela i ne planira stati!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:35 20.09.2021.

kako to nasi normalno zovu? pic.a

DU
Deleted user
11:40 20.09.2021.

Kako u originalnom tekstu, tako i u prijevodu se ne koristi ispravan pojam. Vagina (lat. i engl.) ili rodnica (hrv.) je ona cijev kroz koju se dijete rodi, i u koju penetrira znate već kaj tijekom spolnog odnosa. Onaj dioo vidljiv izvana se hrvatski zove stidnica, latinski i engleski vulva. Vaginu vidi ginekolog pomoću instrumenta (spekulum) i (možda) dijete tijekom poroda ako otvori oči. Vaginu ne vidi kozmetičarka, nit itko drugi. Ona prosta riječ na 'pi' i njezine izvedenice u slavenskim jezicima se vjerojatno odnosi (osim na karakternu osobinu) i na stidnicu i na rodnicu.

DU
Deleted user
08:31 17.09.2021.

kako loš/slab prijevod koji niš ne objašnjava i pol opisnog konteksta izostavlja, da znam da je teško prevodit neke idiome i sintagme stranog jezika.... za one koji znaju eng. -najbolje da otvorite taj stari originalan članak (link je u tekstu), ima i grafički prikaz :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije