Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superiorniji od drugih

Znate li koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najpametniji, a koji najbogatiji?

Shuttershock
16.09.2021.
u 07:00

Ne iznenađuje da su Lavovi na vrhu svih lista top najbogatijih jer pripadnici tog znaka nastoje u svemu biti prvi ne rade za druge, već samo i isključivo sebe...

Iako se ni astrolozi neće međusobno složiti oko toga pod utjecajem kojih se planeta najbolje roditi, neki znakovi čini se imaju izraženije neke društveno važnije vrlina, pa su i njihovi su pripadnici zbog njih posebno istaknuti i najpoželjniji u društvu...

Evo koji su horoskopski znakovi 'superiorniji' i u čemu:

Najljepši znakovi

Budući da prema astrologiji i izgled kao i sve drugo ovisi o svim planetima natalne karte, a ne samo o znaku, 'pravi' će poredak dati skladnu kombinaciju koja će postat će postati jamstvo dobrog izgleda, a općenito se u horoskopu Blizanci, Djevice i Vodenjaci smatraju najprivlačnijima.

Foto: shutterstock

Najbogatiji znakovi

Ne iznenađuje da su Lavovi na vrhu svih lista top najbogatijih jer pripadnici tog horoskopskog znaka nastoje biti prvi u svemu i ne rade za druge, već samo i isključivo sebe. Blizanci i Vodenjaci također su dobri u zarađivanju i povećanju kapitala.

"Biciklom do zdravlja" u subotu od Bundeka do Svete Nedelje

1/9

Najjači znakovi

Prije svega, to su znakovi u kojima su Sunce i Mars posebno usklađeni: Ovan, Lav i Strijelac su znakovi na koje oba planeta dobro utječu, a Mars je i dalje posebno jak u Škorpionu i Jarcu.

Foto: Shuttershock

Najpametniji znakovi

Vodenjak i Blizanci smatraju se najinteligentnijim i najsposobnijim znakovima, dok Blizance odlikuje dobra sposobnost pamćenja, brzo razmišljanje i razigran um. Na neobične Vodenjake najviše djeluje Uran, pa njihovo razmišljanje drugima može biti pomalo čudno, no Vodenjak će uvijek pronaći rješenje, makar ono po mišljenju drugih bilo nestandardno.

Najsretniji znakovi

Teško je reći tko je najsretniji jer je sreća vrlo subjektivna, no vatreni se znakovi smatraju najoptimističnijim znakovima koji najviše vjeruju u sebe i u svoju snagu. Za zemaljske znakove sreća leži u materijalnom bogatstvu, za vodene u osjećajima, a zračne će usrećiti samo društvo i komunikacija. Ipak, astrolozi Blizance smatraju općenito najsretnijima jer se uvijek u pravo vrijeme nađu na pravom mjestu, a i rijetko će propustiti dobru priliku, piše portal Your Tango.

U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva mnogo o vašoj osobnosti!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:54 16.09.2021.

I sad kad vidim svoj znak i znakove prijatelja, totalno ste u krivu, upravo su blizanci i vodenjaci najruzniji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije