Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Anja Rubik, napravi mjesta, na piste stiže nova lijepa Poljakinja

martyna frankow
Foto: Kenton/David Wang
1/3
04.02.2012.
u 15:30

Pred Martynom Frankow, za koju kažu da je spoj Penelope Cruz i Clémence Poésy, perspektivna je modna budućnost, a led će probiti revijama na New York Fashion Weeku u veljači

Usprkos tomu što joj svi prognoziraju da bi ovogodišnja modna sezona za nju trebala biti blistava, skromnu 19-godišnju Martynu Frankow ipak više brinu castinzi, kojih može biti i više od 20 u danu, nego revije. U svijet modelinga ušla je sasvim slučajno. Prijatelji su njezinu fotografiju postavili na internetsku stranicu Max Models, koja okuplja modele, stiliste, make up artiste i modne fotografe. Među stotinama mladih Poljakinja koje žarko žele postati modeli "lovci" iz modne agencije zapazili su upravo zanimljivo lice tada 16-godišnje Martyne, za koju kažu da je spoj Penelope Cruz i Clémence Poésy.

Iako je tek nedavno maturirala, mlada je Poljakinja zbog castinga već proputovala pola svijeta, od Tokija preko Milana do Pariza. Stoga je bila prisiljena smišljati najrazličitije isprike kako bi opravdala mnogobrojne izostanke iz škole. Nitko od profesora i kolega iz razreda nije otkrio da u školskoj klupi sjedi djevojka kojoj su se već širom otvorila vrata modnog svijeta te je uspjela završiti školu i maturirati. Nedugo nakon toga, u listopadu prošle godine, potpisala je za IMG New York te će led probiti na New York Fashion Weeku, što će biti i ostvarenje njezina najvećeg sna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije