Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi bandovi

Zagrebačka rock-grupa Ruiz pobijedila na natječaju Ima nas još

Ruiz
08.06.2011.
u 15:47

Najveći je nedostatak rokerskog benda pjevanje na engleskome, što bi im kod domaće publike mogla biti trajna prepreka za veći uspjeh.

Zagrebačka grupa Ruiz pobijedila je na festivalu novih bendova “Ima nas još” Tvornice kulture. Žiri kritičara (A. Dragaš, A. Oremović, E. Plovanić, K. Blažević) preslušao je više od stotinu bendova, a “Ruiz” je pobijedio nakon svirke finalista među kojima su bili još Ignor, Radioaktiv, Moskva i Pištolj na gumene metke. Najveći je nedostatak rokerskog benda pjevanje na engleskome, što bi im kod domaće publike mogla biti trajna prepreka za veći uspjeh.

 Više o bendu doznajte na blogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije