Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demo fest u zaboku

Zadruga, Hladno pivo, Overflow i KinoKlub na završnici HGF-a

zadruga
20.06.2011.
u 19:36

Ove se godine na HGF-ov natječaj prijavilo čak 250 izvođača, a nakon što je stručni žiri poslušao njih čak 137 uživo u Zagrebu, Splitu, Puli i, dakako, Zaboku, odabrano je 19 finalista koji će nastupiti u tri festivalska dana.

Petnaesto izdanje nacionalnog demo-festivala, tradicionalnog HGF-a, u Zaboku počinje u petak 24. lipnja. Ove se godine na HGF-ov natječaj prijavilo čak 250 izvođača, a nakon što je stručni žiri poslušao njih čak 137 uživo u Zagrebu, Splitu, Puli i, dakako, Zaboku, odabrano je 19 finalista koji će nastupiti u tri festivalska dana.
U organizaciji natjecateljskog dijela festivala zabočkim udrugama Mraz i Regenerator u pomoć je pristigla i zagrebačka udruga za promicanje kreativnosti mladih Slobodan ulaz.

Program u ZCUK-u Regenerator počinje u petak uz bendove Čudnoređe, Ignor, Kevlar Bikini, Prežderani, Rewolti, Tix. U subotu 25. lipnja na programu su bendovi Clavius, Darkvud, Lee Moon, Lotus i Sufiosa.  Sljedeća festivalska večer održat će se u petak 1. srpnja kad nastupaju Eat Your Brains, L'kok, MIghty Zazuum, Mjuzikl, Radio aktiv, Storm i Tandemi prošlog sjećanja. Ulaz na sve tri natjecateljske večeri je besplatan.

Festival će u subotu 2. srpnja okruniti open-air koncert ispred Regeneratora, na kojemu će Zadruga proslaviti lijep jubilej - 20 godina rada. Gosti su Hladno pivo, Overflow, Kinoklub, New Level i pobjednik 15. HGF-a. Ulaznice za open-air koncert stoje 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije