Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u zagreb

Skromni Sting tražio je samo dobra vina i klimatiziranu sobu

sting, sting u zagrebu (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
27.06.2012.
u 18:19

Turnejom "Back to Bass" Sting slavi 25. godišnjicu karijere i veseli se povratku rocku jer je spontaniji, što je odlična najava za koncert

Britanski glazbenik Sting stigao je u peti posjet Hrvatskoj; u zagrebačkoj Areni vraća se osnovama, rocku s kojim je počeo karijeru pa će sve hitove izvesti u tom izdanju.

– Glazba je rokerskija, aranžmani su sada ogoljeniji i izvrsno se zabavljamo! S rock-grupom mogu biti spontaniji, promijeniti tonalitet ili učiniti pripjev drugačijim – rekao je, što je odlična najava za zagrebački koncert.

Turnejom "Back to Bass" slavi 25. obljetnicu karijere, a u Hrvatskoj ostaje jedan dan jer već u petak nastupa u portugalskom gradu Oeirasu. Neslužbeno doznajemo da će najvjerojatnije odsjesti u hotelu The Regent Esplanade ili u Sheratonu. Iako je velika zvijezda, velikih prohtjeva nije imao – samo da mu pripreme vrhunska hrvatska vina i da prostor bude klimatiziran. I njegovi suradnici koji su ga imali prilike sresti na prošlom nastupu u Areni 2010. godine kažu da je s njime užitak raditi jer je skroman i odgovoran.

A Sting o samoj turneji kaže da mu pruža nevjerojatan užitak jer ponovno svira sa sastavom, uglavnom pjesme koje nije izvodio dulje vrijeme.

Tijekom ljeta bilo je i izmjena na listi pjesama, ali i u samome bendu, pa im se priključuju Dominic Miller, Vinnie Colaiuta, Peter Tickell i Jo Lawry, uz Davida Sanciousa na klavijaturama.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
19:32 27.06.2012.

Kad dođeš u neke godine ženske ti nisu važne.

BU
Bullshitter
21:25 27.06.2012.

Bez veze, da sam ja Sting tražio bi svijećom iglu u plastu sijena.

Avatar Django
Django
19:30 27.06.2012.

I ja sam skroman. I ja bi samo dobra vina i klimatiziranu sobu :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije