Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Predstavljena suradnja Lidla Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave Orašar

Popularne drvene igračke iz Lidla postale dio čarobne božićne bajke
16. studenoga 2018. u 10:59 133 prikaza
Suradnja Lidla Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave Orašar
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/7

U blagdanskom ambijentu Gradskog kazališta Trešnja predstavljena je suradnja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i kazališta na produkciji predstave Orašar - bezvremenske bajke koja godinama jednako oduševljava i djecu i odrasle. Kazalište Trešnja po prvi puta će uprizoriti Orašara, i to u suradnji s Lidlom kao ponosnim partnerom produkcije predstave, dok će drvene igračke iz Lidla sudjelovati i u samoj predstavi. Prisutnima na press konferenciji obratili su se domaćini - predstavnici kazališta Trešnja, glumci i autori predstave te predstavnici Lidla Hrvatska, a događaj je moderirala poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Premijera Orašara održat će se 30. studenoga.

Suradnja Lidla Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave Orašar | Autor : PROMO Foto: PROMO Voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska Marina Dijaković, glumac iz predstave Orašar Marin Klišmanić, glumica iz predstave Orašar Karla Brbić, ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja Višnja Babić, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić te glumci Karla Brbić i Marin Klišmanić otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi, u režiji Paola Tišljarića i dramatizaciji Lade Kaštelan prema Hoffmannovoj bajci, koja nas vodi u svijet mašte u kojem ljubav i prijateljstvo pobjeđuju. Voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković izrazila je veliko zadovoljstvo zbog suradnje Lidla i Trešnje te nam je rekla i nešto više o edukativnim i zabavnim igračkama iz Lidla, koje će u Lidlovim trgovinama biti dostupne od 19. studenoga.

Događaju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Ana Vilenica, Ana Vučak Veljača, Krunoslav Klabučar te Petra Kurtela. Na kraju službenog dijela uzvanici su imali priliku razgledati asortiman Lidlovih igračaka koje će trajno ostati u prostoru igraonice Gradskog kazališta Trešnja, a prisutni mališani s velikim su veseljem otvarali poklone koje je Lidl pripremio za njih.

Suradnja Lidla Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave Orašar | Autor : PROMO Foto: PROMO Influencerica Ella Dvornik, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska Marina Dijaković, glumica Petra Kurtela, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Ne propustite priliku sa svojim najmlađima pogledati ovu uistinu posebnu predstavu; premijerna izvedba Orašara na rasporedu je 30. studenoga, a zadnja izvedba bit će sredinom siječnja 2019. godine. Također, u igraonici kazališta Trešnja u subotu, 17.11., održat će se i kreativna radionica inspirirana Orašarom, u sklopu koje će se koristiti i edukativne drvene igračke iz Lidla. Ova radionica posebno je organizirana za djecu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa.

jakupcic
TKO JE UHIĆENI ŠEF ŠUMA
Ima 7 tisuća kuna veću plaću od premijera, dva stana, apartman na moru, zemlju, šumu...
PBZ
I DALJE OPREZNO
Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju