Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moćna suradnja

Poslušajte nevjerojatan duet Tereze Kesovije i Leta 3

Foto: Borna Filic/Pixsell
22.01.2020.
u 12:04

Let 3 i Tereza Kesovija snimili su novu verziju pjesme "Sam u vodi".

Bend Let 3 snimio je novu verziju pjesme "Sam u vodi" s kultnog albuma "Two dogs fucking" i to ni više ni manje nego s Terezom Kesovijom. Iako je na prvi pogled suradnja riječkih rockera i naše pjevačke dive krajnje neobična, nakon prvog slušanja bit će vam jasno da je riječ o suradnji godine. Uživo će je izvest, najavili su, na petom AntiValentinovu 15. veljače u Boćarskom domu.

- Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta, u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče… Uz Prlju to može samo Tereza! – kaže Mrle, a Prlja dodaje: "Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu" - ispričali su članovi Leta 3. 

Komentara 2

OX
oxymoron
14:50 22.01.2020.

Genijalno.

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
11:19 24.01.2020.

wtf???? očaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije