Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Pink Floyd na reaggae dub način Easy Stara opet u klubu Aquarius

Easy Star All Stars
03.02.2011.
u 14:55

"Dark Side Of The Moon" Pink Floyda i postao je "Dub Side Of The Moon" (2003.), a lani je dodatno prerađen kao "Dubber Side Of The Moon".

Ljubitelji dub glazbe i reggaea općenito imat će 17. veljače u zagrebačkom klubu Aquarisu priliku gledati "Easy Star All Stars", reggae bend poznat po tome što je radio dub verzije najglasovitijih rock albuma iz povijesti.

"Dark Side Of The Moon" Pink Floyda i "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club band" Beatlesa nakon njihove obrade postali su "Dub Side Of The Moon" (2003.) i "Easy Star's Lonely Hearts Club Band" (2009.), a album Floyda lani su dodatno preradili kao "Dubber Side Of The Moon".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije