Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Open Air

Kawasaki 3P na slavonskom Woodstocku pokraj Požege

kawasaki 3p
02.07.2010.
u 12:15

"Dirty Old Festival", koji ove godine slavi svoj 11. rođendan, održat će se od 15. do 17. srpnja u Velikoj kraj Požege. Tijekom tri festivalska dana i noći nastupit će dvadesetak glazbenih imena.

Najdugovječniji glazbeni open air festival u Hrvatskoj te najvažniji i najveći festival urbane kulture u Slavoniji – "Dirty Old Festival" – koji ove godine slavi svoj 11. rođendan, održat će se od 15. do  17. srpnjau Velikoj kraj Požege.

U samom središtu Zlatne doline Parka prirode Papuk, tijekom tri festivalska dana i noći nastupit će dvadesetak glazbenih imena. Domaće snage između ostalih predvodit će Kawasaki 3P, Stilness, Brkovi, Pasi i Beetantone, a neki od inozemnih gostiju su Guns of Brixton i Joke iz Francuske te The Skints i Leatherface iz Velike Britanije.

U popratnim programa izdvaja se besplatna DJ-radionica koju će svakodnevno od 16 sati voditi osječki DJ Venom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije