Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jazz za znalce

Kamene priče i Last Minute Open Jazz Festival sedmi put u Balama

'bale-jazz04_nnn_kul_300713'
''
30.07.2013.
u 18:48

Last Minute Open Jazz Festivalna nekomercijalan način okuplja glazbenike svjetskoga glasa

Bale nisu obično mjesto, \"Kamene priče\" više su od konobe, a Last Minute Open Jazz Festival manifestacija koja na nekomercijalan način okuplja glazbenike svjetskog glasa. I ove će godine Udruga za kulturu \"Kamene priče\", \"Akademija svega\" i Tomislav Pavleka sa svojim gostima sedmi put Bale pretvoriti u pozornicu uz koju će jazza biti za sve. LMOJF počinje sutra i traje do 4. kolovoza, a potom seli na Korčulu gdje će do 8. kolovoza u Veloj Luci nastaviti u modu jazza. Organizatori su i ove godine dobili potvrdu dolaska ZZ Quarteta, B\'s FUNstellationa, Damjansa, Brune Mičetića Trio, koji izvodi džezističke obrade istarske i kvarnerske narodne glazbe, zasnovane na karakterističnoj istarskoj ljestvici, Reinaldo Santiago Quarteta, Jasne Bilušić Banda, Maggie Balog & Nina Rimca, Oleg Kireyev Banda te Nicolasa Beardea, Djabe i Gullija Briema, Waveforma te neizostavnih naših južnjaka Tedija Spalata i Olivera Dragojevića.

(tbo/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije