Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final World Tour

Jose Carreras dolazi u Hrvatsku!

Jose Carreras
Foto: PR FOTO
1/3
10.05.2016.
u 13:45

Koncert španjolskog tenora u pulskoj Areni 23.srpnja 2016.

Meritum komunikacije & Art Hill u suradnji s Bina-Istrom dovode u Hrvatsku Jose Carrerasa, povodom njegove posljednje svjetske turneje Final World Tour. Koncert će se održati u prekrasnoj pulskoj Areni,  23.7.2016., s početkom u 21 sat. Posjetitelji će uživati u svjetski poznatim melodijama poznatog španjolskog tenora, uz pratnju Simfonijskog orkestra HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Jedinstveni glazbeni doživljaj humanitarnog je karaktera, a sva prikupljena sredstva Bina-Istra donira dječjem odjelu riječke bolnice Kantrida i Rehabilitacijskom centru Veruda iz Pule. Ovaj glazbeni spektakl, u jedinstvenoj atmosferi antikne Arene, možda je posljednja prilika u Hrvatskoj za uživanje u prekrasnoj glazbi i bravurama glazbenog virtuoza.  

Carrerasu će se na pozornici pod zvjezdanim nebom pridružiti i Ana Rucner, naša vrsna čelistica i dobitnica 28 domaćih i svjetskih nagrada, a sa svjetski poznatim glazbenikom zapjevat će i jedna od vodećih hrvatskih sopranistica, Martina Zadro.

Prodaja karata započinje za nekoliko dana, a zbog velikog interesa savjetujemo da što prije rezervirate i kupite svoje ulaznice. Sve informacije o prodaji možete pogledati na: www.carrerasupuli.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije