Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Mlakić

BiH živi u nedovršenom ratu bez pobjednika. Svi smo izgubili, a poraz je dubok, bolan i trajan

16.11.2023.
u 13:23

Književnik u razgovoru za Obzor, među ostalim, odgovara na pitanje je li se sve to o čemu piše zaista dogodilo, premda, kada bi baš sve bilo i potpuno izmišljeno, to ne bi umanjilo snažan dojam čitatelja da umjetnička istina o zlom vremenu i našim životima u njemu isijava sa svake stranice "Izgaranja"

Komentara 11

JO
JovanC
13:53 16.11.2023.

Nismo svi izgubili niti smo svi zapoceli rat. Srbi su zapoceli rat, pobili ljude i nagradjeni su sa pola bosne.

Avatar tarana
tarana
13:54 16.11.2023.

Srbi su profitirali....dobili paradržavu i rastjerali ljude da bi je mogli stvoriti.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
16:40 16.11.2023.

Bilo kako bilo hrvati u BiH danas stoje najbolje financijski , naše su kuće najljepše , vozimo lijepa auta . Iako nas ima malo, bitan smo faktor bez kojeg se ne može ni jedan zakon izglasati u domu naroda . Mi smo građani europske unije , u svijetu smo prepoznati kao faktor stabilnosti jer smo pro - europski orijentirani . I na kraju izrazit ću svoj optimizam hrvati koji su na radu u inozemstvu će se vratiti kad tad . Svi mi koji smo radili van domovine, smo primjetili jednu silaznu putanju europe koju uništava nemoral i dekadencija . Budimo optimisti . Vratimo se korijenima , vratimo se vjeri u boga , vratimo se tamo gdje su grobovi naših pradjedova .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije