Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST

Petrov: Nema više šamaranja, ili ćemo imati u utorak mandatara ili idemo na nove izbore!

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.12.2015.
u 18:17

Petrov je rekao da će sutra u 12 sati održati sastanak s HDZ-om

– Ili ćemo u utorak imati mandatara ili idemo u nove izbore – rekao je čelnik Mosta Božo Petrov, objavio je HRT na Twitteru.

Petrov je rekao da će sutra u 12 sati održati sastanak s HDZ-om, a u 19 sati bit će sastanak za izbor mandatara i sve ključne pozicije, uključujući i Sabor. – SDP može sudjelovati na oba sastanka sutra, nadamo se da su mislili iskreno – rekao je Petrov. Poručio je i da je jasno da se treba formirati tripartitna vlada.

– Šamaranja više neće biti, odugovlačenja neće biti. Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore – rekao je Petrov, prenosi N1.

Most je poslije u priopćenju pozvao predstavnike Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste na sastanak u 12 sati.

Most je objavio da će na sastanku u 12 sati u Zagrebu biti po pet stručnih osoba, pet osoba iz Mosta i po pet osoba iz drugih koalicija koje žele ući u tripartitnu Vladu.

– Tema sastanka je odabir ključnih, najvažnijih promjena od onih koje smo usuglasili, a koje se trebaju napraviti u iduće četiri godine. Ti razgovori trajat će najkasnije do nedjelje – objavili su.

Tema sastanka koji će se održati u 19 sati je iznošenje prijedloga nestranačkog mandatara i usuglašavanje po tom pitanju.

– Ti razgovori će trajati do nedjelje navečer, najdalje. Sve stranke koje žele sudjelovati u formiranju Vlade pozvane su na sastanak. One stranke koje formiraju Vladu, definirat će i druge pozicije, uključujući i one u Saboru – objavio je Most.

Sutra u 12:00h je sastanak u središnjici Mosta nezavisnih lista u Zagrebu. Na sastanku ce biti po 5 stručnih osoba, 5...

Posted by MOST nezavisnih lista on 17. prosinca 2015

 

>> 'Ne mislim da bi nestranački stručnjak ili Petrov bili dobro rješenje, ali spreman sam i za najmanje loše'

>> Petrov premijer prve dvije, Karamarko druge dvije godine?

Komentara 195

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
18:26 17.12.2015.

Ja ne mogu vjerovati da i nakon protekle 4 godine razaranja Hrvatske itko može davati bilo kakvu šansu SDP-u, osim pružiti im priliku da odgovaraju hrvatskom narodu!!!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:25 17.12.2015.

HDZ i MOST i dovedite više zemlju u red nakon ovoga rasula zadnjih par godina, dosta više podjela i vriješanja po medijima od ljevice..

DU
Deleted user
18:34 17.12.2015.

Krajnji učinak tog šetuckanja Petrova (lijevo, desno, nigdje moga stana) jest da ćemo dobiti stabilnu Vladu, k o šparet na biciklu. Preciznije rečeno, put u pakao je popločan dobrim namjerama i ta ekipica Most će na duge staze upropastiti stabilnost RH, i monetarnu i svaku drugu. Da su se barem dokazali kao okretni stručnjaci, kao macheri - e to bi bio drugi par cipela. Ovako, hrpica amatera prispjela s malonog. terena će začas ustanoviti da je nogomet na "velike branke" nešto sasvim drugo i oduzet će im dah. Svima koji se raduju uspjehu Mosta - želim da im se nade i ostvare, ali opravdano je biti skeptičan jer čim oni nisu mogli izabrati ni stranu pol. spektra - e to je ono "sapienti sat". Bacakaju se k o loš golman na izvođenju kaznenog udarca - izabereš u sebi stranu pa što bude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije