Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAN IM METAK

Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac

josip miljak
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/2
01.12.2013.
u 15:34

Stojim iza svakog slova i zareza, ponosno nam je danas rekao Josip Miljak

– Danas smo u Spomen području Jasenovac dobili prijeteće e-poruke da nas treba ubiti. S anonimne adrese poslali su metak koji upućuju “antihrvatima i izdajnicima”, a drugi je upućen meni s porukom da me treba likvidirati i da je moje vrijeme isteklo. Tu poruku je potpisao Josip Miljak iz HČSP – izvijestila je u danas iza podneva državne institucije ravnateljica Spomen područja Jasenovac Nataša Jovičić.

– Molim vas javnu zaštitu i detaljnu istragu. Obavijestila sam SOA-u i policijska uprava Novska je upravo na uviđaju. Sutra će doći krim-policija da otkriju tko je anonimni pošiljatelj metka – veli N. Jovičić.

U e-poruci koju je osobno dobila od predsjednika HČSP-a Josipa Miljka piše: “Vi jako dobro živite od svojih laži, jer Vas hrvatska država plaća za iste te laži o Jasenovcu i Hrvatima općenito... Vaše laži i mržnja prema svemu što je hrvatsko samo doprinose vašem kraju... Takvi kao Vi su samo ostaci ostataka truleži na hrvatskom nacionalnom tkivu i osuđeni ste na izumiranje... Za Dom Spremni!”

– Stojim iza svakog slova i zareza – ponosno nam je danas rekao Josip Miljak. Na našu konstataciju da se njegovo pismo može protumačiti samo kao prijetnja, Miljak se nasmijao.

Komentara 65

Avatar Slobodni_Parketar
Slobodni_Parketar
16:16 01.12.2013.

U atmosferi gdje se inicjativa "U ime obitelji" ,o ustavnom definiranju braka kao zajednice muškarca i žene, proglašava prvim korakom ekstremne desnice/ustašofila/nacista/klerofašista/katolibana u osvajanju vlasti/javnog prostora pojavljuje se jedna ovakva vijest... Zanimljivo i indikativno.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:31 01.12.2013.

ovo što je potpisao miljak nije prijetnja već surova stvarnost

NE
Nepokolebljiv
16:48 01.12.2013.

Ovo je zaista komicno: Pismo potpisano, potpisnik se na pitanja o pismu nasmijao i kazao da stoji iza svakog slova i onda netko jos uvijek Pismo naziva "anonimnim" jer je "adresa anonimna"!? Kaj je trebalo pisati Drugi stol od sanka prema izlazu u "secret" a dalje od ulaza u birtiju "Veselom Jozeku" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije