Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAN IM METAK
Povratak na članak

Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac

Stojim iza svakog slova i zareza, ponosno nam je danas rekao Josip Miljak

Komentari 65

Avatar Slobodni_Parketar
Slobodni_Parketar
16:16 01.12.2013.

U atmosferi gdje se inicjativa "U ime obitelji" ,o ustavnom definiranju braka kao zajednice muškarca i žene, proglašava prvim korakom ekstremne desnice/ustašofila/nacista/klerofašista/katolibana u osvajanju vlasti/javnog prostora pojavljuje se jedna ovakva vijest... Zanimljivo i indikativno.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:31 01.12.2013.

ovo što je potpisao miljak nije prijetnja već surova stvarnost

VL
NE
Nepokolebljiv
16:48 01.12.2013.

Ovo je zaista komicno: Pismo potpisano, potpisnik se na pitanja o pismu nasmijao i kazao da stoji iza svakog slova i onda netko jos uvijek Pismo naziva "anonimnim" jer je "adresa anonimna"!? Kaj je trebalo pisati Drugi stol od sanka prema izlazu u "secret" a dalje od ulaza u birtiju "Veselom Jozeku" ?

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
17:23 01.12.2013.

hčsp mi je smiješna stranka malo prošvrljam i njihovim internet stranicama uvijek isto ovdje se slažem s miljkom da ih se plaća a oni lažu ta ustanova KOŠTA , to treba znati ne znam koliko plaća tamo treba isplatiti ali ali vjerujem da broj nije mali

VL
DU
Deleted user
16:24 01.12.2013.

Stvarno ne znam zasto se daje ovakvima prostora u medijama,,,,,,,,,to sto je on napisao i poslao e-pismo bi bio prvi u redu za bjezaniju da netko malo jace vrisne.......takvih se ne treba uopce bojati,,,,a ova sto joj je poslao pismo,,,moze bez brige da spava................

VL
SL
slama_
16:16 01.12.2013.

Još jedan ljubitelj opere...

VL
PE
PeroJoso
16:22 01.12.2013.

To sigurno nije način na koji neka civilizirana osoba izražava svoje mišljenje ali se prema tekstu teško može okarakterizirati prijetnjom. No, frustrira činjenica da 250.000 Hrvata mučki pobijenih '45 godine i izdanih od strane britanske vojske nema svog dostojnog spomenika. Frustrira činjenica kako se brojkama pobijenih u Jasenovcu olako manipulira od službeno evidentiranih 481 preko 60.000 do čak 1.400.000 obzirom, poznavajući metodologiju rada save štrbca koji je uvidom u popis umrlih u RH izvadio sve umrle srpske nacionalnosti u periodu od '90-95 i proglasio ih "zločinom nad srbima". Za sumnjati je i u metodologiju kojom su logoru u Jasenovcu pripisivane žrtve. Uz sve to postavlja se i možda još važnije pitanje da možda nisu pripisivani Jasenovcu i zločini počinjeni od četničke kame???

VL
DU
Deleted user
20:14 01.12.2013.

Miljak je postigao kontraefekt...bolje da je potegao znanstvene činjenice koje opovrgavaju teze o stotina tisuća ubijenih. Da se razumijemo i jedna žrtva tamo je gnjusna. Problem po meni je što su pod zločine ustaša gurali i svoje zločine. Na tom spisku žrtava u Jasenovcu postoji oko 10-tak mojih prezimenjaka koje su pobili četnici u Hercegovini 1942 a navedeni su na taj spisak. Imam dokumentirano...gledao sam i emisiju gdje Slaven Letica govori da je njegov brat ubijen u Autshwicu a na spisku je Jasenovačkih zločina. Prije mjesec dana je ekshumirano neznam koliko njemačkih vojnika,sumnjam da su ih ustaše streljali. Miljak palac dolje

VL
KL
klamerko
17:28 01.12.2013.

Zapanjuje činjenica do 2013. ne postoji nijedna referenca znanstveno provjerljiva koja bi potvrdila da se doista radi o 700 000 ubijenih u Jasenovcu. Umjesto toga svaki onaj koji pita jednostavno ga se getoizira i linčuje da se nitko ne smije čak ni USUDITI pitati za referencu. Pa da onaj koji je od 45' do 90' pitao je dobio metak u čelo, danas se radi medijski linč. A dokaza za 700 000 nema, dapače postoji državna tajna - dokument iz 1965. gdje je utvrđen ukupan broj žrtava u cijeloj Jugoslaviji za vrijeme drugog svjetskog rata, a taj je iznosi jedan milijun. Zanimljivo da kada je Jugoslavija tražila od Njemačke odštetu je spominjala brojku od 1 700 000 na što se Njemačka nije složila nego je tražila da se preispita točan broj žrtava. Broj od 700 000 je doslovno nemoguć s obzirom na geografske podatke stanovništva prije i poslije rata tog područja blizu Jasenovca. Nijedan geografski podatak ne podupire tako veliki broj. Ali reference o barem približnom i pouzdanom broju opet nema, kad se krene u istraživanje odmah ta brojka spuzne s 700 000 na nekih 80 000, ali čim netko to napiše (a ne daj Bože da čak doda da i ova brojka od 80 000 isto nije jasna nego je možda još manja) odmah EX CATEDRA iz Beograda stižu monstruzne klevete, a paralelno se s njima oglase gotovo sve žive udruge za ljudska prava, nevladine udruge, eph novinari i hrvatski političari, ali NIJEDAN, baš nijedan ne da REFERENCU gdje je to i kako je to utvrđeno, nego se svi bave tobom koji si se usudio pitati. Znanstveno provjerljive činjenice koje bi tome išla u prilog NEMA, samo je važno da svi ''znaju'' i da je u zraku brojka od 700 000.

VL
Avatar punkufer
punkufer
20:31 01.12.2013.

Dobro joj je rekao. Na on-line popisu žrtava Jasenovca se nalazi četnički vojvoda Pavle Đurišić i veća grupa četnika su zarobljeni nakon Bitke kod Lijevča polja te otpremljeni u logor. Uz vojvodu na popisu su i tada zarobljeni i likvidirani:irani: četnički pukovnici Zaharije Ostojić, Mirko Lalatović, Luka Baletić te četnički majori Petar Baćović, Miloš Dujović, četnički kapetan Petar Drašković, Andrija Drašković te četnički kapetan Gajo Radović. Provjereno. Podaci o tome tko su oni su također dostupni na Internetu. Sve nevinašce do nevinašca. Jasenovac je simbol starih srbo-komunističkih tvrdnji o nekakvoj genocidnosti Hrvata, zločinačkom karakteru svake hrvatske države i o Srbima kao žrtvama koje zbog te svoje žrtve imaju pravo na povlastice i kao opravdanje za pokretanje ratova, pokolje, Vukovare, Srebrenice, za Omarske, Škabrnje, pljačke, silovanja itd. Tamo nikada nije otišao niti Broz baš zato što je to znao.

VL
OM
omer
19:11 01.12.2013.

Pa jeli opet ustašstvo i fašizam na pomolu,crno nam se piše dok takvi javno poručuju takve strašne ubilačke poruke, zna se tko stoji iza svega toga, iako hrvatska vlast tu nemože i neće ništa poduzeti jedina nada je europa i ostali miroljubivi demokratski svjet,koji će jednom zauvjek zdrobiti glavu ustaštvu i fašizmu.

VL
PI
PITAGORA
19:30 01.12.2013.

Moja tetka, koja je i sada živa, je preživjela 3 mjeseca u Jasenovcu kao dijete od 5 godina, a zatim je prebačena u Jastrebarsko. Tamo je bila 8 mjeseci i spasili su je dobri Hrvati koji su je usvojili. Prema tome... bilo je zlih Hrvata koji su se zvali Ustašama i koji su dijete od 5 godina zatvorili u logor i bilo je DOBRIH HRVATA KOJI NISU BILE USTAŠE i koji su je spasile. Pa Vi gospodo... u p.m. da idete, pljujući po žrtvama pljujete po dobrim Hrvatima koji su najpak tu bagru od Ustaša stavili tamo gdje im je i mjesto.. u sramnu prošlost..., a ona Hrvatska u Avnojevskim granicama i na Avnojevskim tekovinama sada živi... Vi ste tumur... gore vi ste običan proljetni proliv...

VL
Avatar Pekhtor
Pekhtor
08:16 02.12.2013.

Ovaj netjak nije normalan .

VL
Avatar MK
MK
10:33 02.12.2013.

...koliko sam jucer shvatio na HTV-u, Miljak je nekom novinaru u telefonskom razgovoru rekao - da nije on metak poslao nit da je prijetio. ...koje su ovo opet UDB-aske podvale...

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
16:54 01.12.2013.

hrvatska je zalutala u vremenu i prostoru...tisucljetnog bespuca

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
08:00 02.12.2013.

Sto je prijetnja,sto je rekao istinu i pozdravio sa ZA DOM SPREMNI?Bolje bi bilo da nam drugovi iz Jasenovca objasne zasto im ljubljeni marsal tamo nikada nije bio i koliko su sumski razbojnici nakon '45. u miru pobili hrvatskog puka i pokopali ga ispod "cvijeta" te 45 godina trubili o 700 000 pobijenih Srba.

VL
WC
wolf_cro
17:45 01.12.2013.

Što se samog Jasenovca tiče, naravno da osuđujem zločine s gnušanjem, ali isto tako s gnušanjem odbijam prenapuhane brojeve kojima se desetljećima licitira i multiplicira ih se. Kao što se broj stradalih u Oluji svake godine poveća za barem stotinu. Mit o Jasenovcu danas se vrlo jednostavno može riješiti - ekshumacijom i DNK analizom posmrtnih ostataka. Ne samo da bismo time saznali stvarni broj stradalih, nego i to koliko među njima ima i onih pobijenih nakon '45 (Hrvata i ostalih). I usput - s obzirom kako je napisan članak pitam se kako se to metak može poslati e-putem.

VL
FL
flick
21:46 20.07.2014.

Karma je zeznuta stvar. Trpao je zdrave ljude u ludnice, od nekih je napravio doživotne invalide (Darko Pajčić), a sad je i njegov život u Božjim rukama. Nek mu Bog i sudi, ja se ne bi štel mešati.

VL
MI
miscevicstojan
17:21 01.12.2013.

Lik je za ustanovu, pod hitno!

VL
DR
dragica949
19:07 01.12.2013.

Da ženi danas neko probuši gume na autu ili glasno vikne pod prozorom,bit će kriv Miljak,i dobro je da je tako.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.