Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hčsp kod josipovića

Miljak: Hrvatska mora odbaciti jugoslavensko-partizanski balast

hcsp
VL
13.01.2011.
u 14:12

Predsjednik Josipović je upozorio da još nisu ispunjeni uvjeti da se ispuni europski uhidbeni zahtjev jer Hrvatska još nije članica EU.

KÖLN/ZAGREB - Predstavnici Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) odazvali su se pozivu predsjednika Ive Josipovića, a razgovaralo se o hrvatskom članstvu u Europskoj uniji, gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj, provedbi reformi te drugim političkim pitanjima. Iz redova  HČSP-a sastanku na Pantovčaku nazočili su  predsjednik Josip Miljak, međunarodni tajnik Ivan Lozo i dr. Zlatko Šram.

Josip Miljak je naglasio da Hrvatska mora odbaciti jugoslavensko-partizanski protueuropski balast ako se želi afirmirati kao moderna i demokratska europska država i ako ne želi i dalje dijeliti hrvatske građane i njihove pretke na podobne i nepodobne.

Jedna od tema bio je skori dolazak predsjednika dr. Josipovića u Njemačku i demonstracije koje HČSP priprema u njemačkim gradovima.

Ivan Lozo naglasio je da hrvatsko društvo može ozdraviti tek kada svi prihvate da su kukasti križ i zvijezda petokraka simboli zla te da je nedopustivo da se u Hrvatskoj glorificiraju zločini totalitarnog komunističkog sustava. Rekao je da bi demonstracije postale nepotrebne ako bi predsjednik učinio sve što je u njegovoj moći da se izvrši europski uhidbeni nalog te da se jasno osude zločine jugokomunističkog poretka.

Predsjednik Josipović upozorio je da još nisu ispunjeni uvjeti da se ispuni europski uhidbeni zahtjev jer Hrvatska još nije članica EU.

Komentara 51

Avatar broz
broz
23:12 14.01.2011.

Ne bi kuhana noga vas primila,da se ne priptrema na out u njemačku,a zna (PERKOVIĆ)što će ga tamo dočekati.Kao da mi moramo čekati uvjete da se ispuneeuropski uhidbeni nalog.ZAR MI NEMAMO NAŠE ZAKONODAVSTVO,ILI UDBA NAM JE SUDBA,A OZNA SVE DOZNA.

US
U sridu
00:01 26.07.2011.

HCSP svaka vam cast,organizirajte masovne prosvjede ,neka ovaj izdajnik zna da nije dobro dosao a Njemacka bi trebala zabraniti njegov dolazak dok HR ne bude ispostovala nalog.

UT
utatica
18:34 13.01.2011.

rambo, raspali da ti bude lakše, nisi jadan kriv što ti je kompartija pamet posolila pa danas u pomanjkanju argumenata i streljiva rabiš uvredljive izraze, moja sućut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije