Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krešimir milanović

Milanovićev mlađi brat poznat je kao čovjek od zabava

Zoran Milanović,otac,brat
Foto: ''
28.05.2014.
u 20:44

Krešimir Milanović uspio je sačuvati privatnost i medijima je ispod radara. Oni koji ga poznaju opisuju ga kao bonvivana...

Mlađi brat premijera Zorana Milanovića poznat je kao bonvivan i čovjek koji voli “zatvarati birtije”. Oni koji ga osobno poznaju reći će da je u usporedbi sa starijim bratom čovjek od društva i fešta. Krešimiru Milanoviću 44 su godine, rastavljen je, a o njemu se u javnosti zapravo vrlo malo zna. Iako je premijerov mlađi brat, uspio je sačuvati svoju privatnost. U mandatu Vlade Zorana Milanovića javno ga se spominjalo samo u kontekstu tvrtke Magnitudo, čiji je bio osnivač, a koja je bila dobila kredit od Nove Ljubljanske banke. Premijerov brat uspio je ostati i izvan dometa fotoobjektiva pa mediji barataju s tek jednom njegovom fotografijom.

Obitelj Milanović, inače, potječe iz Glavica pokraj Sinja. Otac Stipe kao 17-godišnjak učlanio se u Komunističku partiju u Glavicama. Premijerov otac najprije je studirao medicinu, studij je prekinuo zbog bolesti da bi potom završio ekonomiju. Premijerovi roditelji – Stipe i Gina (Đurđica) Matasić upoznali su se 1965. godine na zabavi na koju je Stipe Milanović došao s prijateljem Vladom Veselicom. Vjenčali su se 1966. godine, a kum je bio – Vlado Veselica.

Današnji predsjednik SDP-a u tajnosti je kršten u crkvi svetog Petra u Zagrebu. To je izveo majčin dio obitelji koji je, za razliku od očeva, zadojena komunizmom, bio pobožniji. Krešimir i Zoran odrastali su na Trnju i Knežiji... A Krešimir je rođen kada se obitelj preselila na Trnje, objavio je Ivica Radoš u biografiji Zorana Milanovića “Nepoznati Milanović”.

>>Sve o kreditu HBOR-a koji je dobila supruga premijerova brata pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak

>>Otkrivamo najveću tajnu Banskih dvora! Kredit HBOR-a članu Milanovićeve obitelji!

>>Nisam bio u Parizu kad 
je Bušić ubijen niti sam 
bio jugodiplomat

Komentara 42

VS
VRAG STARI
21:18 28.05.2014.

Pa Krešo je bonvivan, a Zoki isto tako, samo na račun našeg naroda ! Naglasak na "našeg", a ne njegovog !

TP
tihomir prdez
21:32 28.05.2014.

Decki s Knezije?

ST
stefj
20:53 28.05.2014.

He, he, ja se ne sjećam da sam ikada Krešu vidio trijezna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije