Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja po županiji

Grabar Kitarović s reprezentativcima na misi u Antunovcu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
12.10.2014.
u 13:06

Kolinda Grabar Kitarović prije nekoliko godina bila je s nama u Belgiji. Voli nogomet i zbog toga mi je drago - rekao je Šuker te dodao kako bi volio da institucija predsjednika bude prisutna na hrvatskim stadionima jer u tome ne vidi ništa loše.

Zajedno s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Nikom Kovačem, te predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je danas prije podne na svetoj misi u Antunovcu kraj Osijeka.

Time je započela svoju dvodnevnu turneju po Osječko-baranjskoj županiji koju će završiti na osječkom stadionu Gradski, na nogometnoj utakmici Hrvatska - Azerbajdžan. Nakon mise, novinarima se obratio tek predsjednik HNS-a Davor Šuker rekavši kako su svi bili u crkvi jer vjernici nedjeljom idu na misu.

- Kolinda Grabar Kitarović prije nekoliko godina bila je s nama u Belgiji. Voli nogomet i zbog toga mi je drago - rekao je Šuker te dodao kako bi volio da institucija predsjednika bude prisutna na hrvatskim stadionima jer u tome ne vidi ništa loše.

- Kada jedan Juan Carlos ili Angela Merkel kao predstavnici svojih zemalja budu na stadionima i ponosni su, ne vidim zašto nije tako kod nas. Zbog toga sam nesretan, ali što možemo, živimo u tim okolnostima i borit ćemo da nam institucije države budu, od premijera do predsjednika, na važnim utakmicama jer mislim da je to nogomet zaslužio - poručio je Šuker.

>> Grabar Kitarović: Josipovićeva promjena mišljenja neobična je i kalkulantska

>> Kolinda Grabar Kitarović: Čvrsto sam uvjerena u pobjedu na izborima

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Komentara 70

MI
mirtebi
14:11 12.10.2014.

Uzjogunili se jugoudbasi

Avatar puky
puky
14:29 12.10.2014.

... Hrvatica, vjernica domoljub sa hrvatskom, vjernickom domoljubnom reprezentacijom - tako stvari trebaju biti ... ivo dean josipovic jovic ima svoju crvenu LGBT klijentelu, frljica i slicne ... strava ...

OL
olrajt
13:35 12.10.2014.

...bravo za HNS i izbornika Kovač !!!!....sad će urlatori dobitki naputke kako navijati u Osijeku uz ono -HNS p..... nogomet ste .....................!!!!ali , malo vas je ,malo vas je p.....e!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije